Cilvēki dusmīgi - Megana publiski apkaunojusi princi Hariju

tautaruna.lv 5.jūnijs 2022, 1:30
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Eksperti un fani kritizējuši pēdējo prinča Harija un Meganas Mārklas publisko parādīšanos, kad pēc polo spēles Megana noskūpstījusi savu vīru, ziņo "The Sun".

Megana apsveica sava vīra komandu, kad noskūpstījusi arī savu vīru, taču veids, kādā tas noticis, raisījis ķermeņa valodas un karaļnama ekspertu, kā arī fanu kritiku.

Megana pēc skūpsta ar roku noslaucījusi Harija lūpas un princis pēc šī žesta izskatījies manāmi "apmulsis", norāda mediji.

Karaliskā biogrāfe Andžela Levina apgalvo, ka šis Meganas žests hercogam bijis "apkaunojošs". Viņa mikroblogošanas vietnē Twitter paudusi, ka Meganas žests parādījis mīlošu, bet "dominējošu" hercogieni.

Ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa analizēja klipu, sakot, ka Megana ir "ļoti vadošā, kontrolējošā un atturīgā noskaņojumā". Viņa atzīmē: "Tas ir līdzīgi, kā, kad mamma izlaiž pie skolas vārtiem un pēdējā brīdī izņem lakatiņu, lai notīrītu seju."

Savukārt fani sociālajās vietnēs komentāros pauduši neizpratni, kāpēc tikai Meganai ļauts apsveikt savu vīru, bet citu komandas biedru dzīvesbiedrēm nē. "Citu sievas vai partneres nemana, tikai M pašā centrā", "Kur ir citas sievas un draudzenes?" - sašutumu pauduši fani.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas