FOTO: Slavens Holivudas aktieris kļuvis pavisam neatpazīstams

tautaruna.lv 5.jūnijs 2022, 19:00
 
AP/Scanpix/Leta
Viens no labākajiem Holivudas aktieriem, filmas "Zvaigzne ir dzimusi" (A Star is Born) zvaigzne Bredlijs Kūpers gaidāmajā "Netflix" dokumentalājā filmā piedzīvojis iespaidīgas vizuālās pārmaiņas.

Šobrīd noris "Netflix" dokumentālās filmas "Maestro" filmēšana.

Bredlijs Kūpers attēlo filmas galveno varoni - komponistu Leonardu Bernsteinu, ziņo "Daily Mail".

Pirmajās publicētajās fotogrāfijās no filmēšanas laukuma, kuras ir pieejamas internetā, ir ļoti grūti atpazīt to, ka aiz sirmā vīra "maskas" slēpjas slavenais aktieris Bredlijs Kūpers. Viņa vaibsti ir pilnībā izmainīti.

Lai izskatītos pēc iespējas līdzīgāks komponistam, aktieris Bredlijs Kūpers piedzīvojis iespaidīgas vizuālās pārmaiņas. Līdzības efekts ar slaveno komponistu tika panākts pateicoties grimam un specializētai kosmētikai, ar kuras palīdzību iespējams pārveidot sejas vaibstus.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

Filmā tiek atveidota komponista dzīve. Sākot no jaunības gadiem, līdz pat briedumam.

Aktieris Bredlijs Kūpers ir ne tikai filmas galvenais varonis, bet arī režisors. Režisors Stīvens Spīlbergs sākotnēji aicināja Kūperu kļūt par galveno aktieri, taču pēcāk piedāvāja viņam arī režisora amatu. Šī būs Bredlija Kūpera otrā režisētā filma.

Leonards Bernstains bija ebreju izcelsmes amerikāņu komponists, diriģents, autors, mūzikas lektors un pianists. Viņš ir viens no pirmajiem ASV dzimušajiem un izglītību ieguvušajiem diriģentiem, kas guvis pasaules slavu.

No 1958. līdz 1969. gadam Bernstains bija galvenais diriģents Ņujorkas filharmonijas orķestrī. Viņš ir sarakstījis mūziku vairākiem populāriem mūzikliem, tai skaitā "Vestsaidas stāsts" (West Side Story), "Pīters Pens" (Peter Pan), "Brīnišķīgā pilsēta" (Wonderful Town) u.c.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:41

Jaunākās diskusijas