Maija Lūsēna nāk klajā ar paziņojumu sabiedrībai

tautaruna.lv 9.maijs 2022, 1:30
 
Oļesja Sokolova-Godovaņuka/F64
Dziedātājas Olgas Rajeckas jubilejas koncertā "Mana svētku diena" koncertzālē "Cēsis" uz skatuves viesu statusā kāpa ne tikai dziedātājs Uģis Roze, bet atkal pēc ilgāka pārtraukuma – arī leģendārais "Dāmu pops", tiesa, bez tā ilgadējās dalībnieces - Maijas Lūsēnas. 

Kā portālam "Delfi" skaidro Olga Rajecka, viņa pēdējoreiz Maiju Lūsēnu satikusi pirms vairākiem gadiem Laimas Vaikules koncertā, bet saziņas starp abām nav jau sen. Starp citu, par šo negaidīto tikšanos rakstījis žurnāls "Vakara ziņas'. - Maija Lūsēna publiski kašķējas ar Olgu Rajecku: "Vai tu mani cieni?""

"Viņa teica, ka negrib piedalīties, jo mums ir specifika: mēs esam deju grupa, kas daudz uzstājas naktsklubos. Viņa gribēja tikai koncertos, bet to mēs viņai nevarējām nodrošināt," tā O. Rajecka.

Šodien savā facebook lentā ar "paziņojumu sabiedrībai" nāca klajā Maija Lūsēna.

"Esmu pateicīga kolēğēm no "Dāmu Popa" par kopā būšanu jaunības gados, par ierakstiem studijā, rakstot "Dāmu Popa" albūmu, par daudzajiem nobrauktiem kilometriem, kuri bija jānobrauc, mērojot ceļu uz koncertiem visā Latvijā, par manis komponēto dziesmu šim sastāvam, atzīšanu un pieņemšanu, par manu apmelošanu no Olgas Rajeckas puses Latvijas presei par manām nodarbēm, par manis nesaprašanu radošajos plānos, jo uzskatīju, ka grupai ir noteikti radoši jāattīstās (ar jaunām dziesmām un jaunu albūmu), ka grupai ir jādzied lielajās Latvijas koncertzālēs, ne tikai bāros un naktsklubos, par manis izstumšanu no grupas, un par visu citu gan labo, gan slikto.
Jaunais sastāvs, protams, ka tas nav "Dāmu Pops", tāpēc lai paliek uz dalībnieču sirdsapziņas viņu veiktās veiklās manipulācijas...
Bet savas komponētās dziesmas "Dāmu Popam", es rakstīju speciāli tām balsīm, kuras šīs dziesmas iedziedāja studijā (Ieva Akurātere, Edīte Baukšķeniece, Olga Rajecka, Maija Lūsēna). [...] Tāpēc publiski pazíņoju, ka aizliedzu dziedāt manas komponētās dziesmas tādā sastāvā, kāds tas ir sludināts šodien! Tāpat uzskatu, ka arī grupa nav nekāds "Dāmu Pops", tā ir pavisam cita grupa ar pavisam citu skanējumu, un sabiedrība ar tādām manipulācijām tiek maldināta un mānīta!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas