"Varēju nebūt starp dzīvajiem," Kivičs atklāj uzbrukuma detaļas

tautaruna.lv 9.maijs 2022, 2:30
 
Oksana Džadana/ F64
Andris Kivičs raidījumā "Slavenības. Bez filtra" detaļās izstāsta par uzbrukumu, ko Rīgā piedzīvojis pagājušā gada augustā.

Mūziķim ir vairākas versijas par notikušo - sākot ar to, ka viņš ticis izsekots un uzbrukums bijis rūpīgi plānots, līdz pat nejaušai varbūtībai, ka kāds viņam vēlējies nodarīt pāri tāpat vien.

A. Kivičs stāsta, ka nesen saņemis vēsti no policijas, ka viņam jāiet atpazīt, kā mūziķis raksta, "tas urļiks". "Godīgi sakot, es redzēju viņam zodu, bija kepons un brilles. Jāiet atpazīt zods," secina A. Kivičs. "Kautiņš jau nebija, tas bija gļēvs, pretīgs uzbrukums." Viņš uzbrukuma brīdī atradās uz velosipēda. Pēc sitiena esot apdullis, bet neesot zaudējis samaņu. "Ja būtu "atslēdzies" un ar deniņiem atsities pret bruģi, varbūt nebūtu starp dzīvajiem," spriež mūziķis.

Viņš ir pārliecināts - ja viņš nebūtu braucis ar velo, viņš uzbrukumu būtu spējis atvairīt.

Policijā viņam piedāvāja apskatīt trīs cilvēku fotogrāfijas. "Vienu no viņiem es atpazinu - sabiedrībā zināms cilvēks, sportists. Viņam arī bija visasākais zods un rugāji, uz viņu arī norādīju. Taču policistiem piebildu - 100% pārliecināts, ka atrasts īstais uzbrucējs, neesmu." Ar konkrēto sportistu viņam jau iepriekš bijusi asāka vārdu apmaiņa "Instagram".

Policijā arī viņš informēts, ka vēl kāda persona tiks saukta uz pārrunām un lieta var vilkties ilgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas