Vīrietis Bauskas pusē uzspridzina savu māju

tautaruna.lv 9.maijs 2022, 14:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Bauskas novadā 5. maija vakarā operatīvos dienestus sacēla kājās kāds 60 gadus vecs vīrietis, kurš bija atstājis vaļā gāzes balonu. Zinot, ka kaimiņš bieži draudējis izdarīt pašnāvību, apkārtējie cilvēki sāka satraukties. Galu galā no eksplozijas neizdevās izvairīties, vēsta raidījums "Degpunktā".

Mājā dzīvoja sirma kundze, 92 gadus veca, un viņas 61 gadu vecais dēls. Vīrietis mēdzis lietot alkoholu un regulāri nonācis nepatikšanās. Aprīlī braucis reibumā un izraisījis sadursmi. Arī ar kaimiņiem dažkārt pa labam nav sadzīvojis un vakardienas notikumi apkārtnē dzīvojošos nepārsteidz.

Neoficiāla informācija liecina, ka, adresē ierodoties ugunsdzēsējiem un policistiem, apsekota garāža, kurā atrast atvērts gāzes balons. Telpas izvēdinātas, taču privātmājā pie loga pamanīts vīrietis ar šķiltavām, kuras viņš aizdedzis un izraisījis eksploziju.

Sprādzienā sabruka dzīvojamās mājas konstrukcijas - ārsiena, skurstenis un logi, kā arī aizdegās sadzīves mantas trīs kvadrātmetru platībā. No ēkas glābēji apdegušu izveda pašu vīrieti un šoka stāvoklī viņa māti. Abi nodoti mediķu rokās un hospitalizēti. Likumsargi šobrīd nedz apstiprina, nedz noliedz versiju par vīrieša pašnāvības mēģinājumu, nepieciešams laiks, lai veiktu izmeklēšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas