"Biju iedzīta stūrī"; pazīstama ārste atklāj, ka dzīvojusi vardarbīgās attiecībās

tautaruna.lv 9.maijs 2022, 15:13
 
Ekrānuzņēmums
Pazīstamā ārste Dana Isarova kanāla STV pirmā! šovā "Kad viņas satiekas" atklāti runājusi par dzīvi vardarbīgās attiecībās.

"Jūs neticētu, ka tā ir tā pati Dana, ko redzat šobrīd," saka Dana, atklājot, ka pirms diviem gadiem viņai izdevies pielikt punktu vardarbīgām attiecbām.

Viņa atklāj, ka attiecībās ar vīrieti no ārzemēm piedzīvojusi gan emocionālo, gan fizisko vardarbību. Sākumā sieviete neko neesot pamanījusi, jo abi tikušies salīdzinoši reti - divas, trīs reizes mēnesī, taču, uzsākot kopdzīvi, viss mainījies.

“Mana kļūda bija tā, ka pēc pirmās reizes, kad viņš palaida rokas, neaizgāju prom,” saka Dana. "Tur es jau biju iedzīta stūrī. Viņš labi spēja manipulēt ar mani, kur es biju ar ļoti zemu pašvērtējumu, kur viņš man stāstīja visādas briesmīgas lietas par mani."

Ārste neslēpj, ka šobrīd viņai ir kauns par piedzīvoto, jo Dana apzinoties, ka ir gudra un visu saprot, taču tobrīd šķitis, ka vīrietim ir taisnība, kad viņš apgalvojis, ka notiekošais ir viņas vaina.

Dana atklāj, ka pēc kārtējā strīda sapratusi, ka šādi vairs nevar turpināt un vīrietim ir jādodas prom un viņš nedrīkst atgriezties. Lai gan šķiršanās bijusi grūta un ārste saņēmusi arī draudus no bijušā, viņai izdevies pielikt punktu attiecībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:41

Jaunākās diskusijas