FOTO: Kā Latvijas slavenības sveica savas mammas Māmiņdienā

tautaruna.lv 9.maijs 2022, 19:30
 
Ekrānuzņēmums
Svētdien visā pasaulē tika atzīmēta Mātes diena un Latvijas slavenības sociālajos medijos dalījās arī ar saviem apsveikumiem mammām.

Dziedātāja Marta Grigale veltījusi jaunu mini dziesmu savai vecmammai. "Manas dzīves lielākā privilēģija. Šajos svētkos mini dziesmiņa par godu Silvijai - bezgalīgā pateicībā par iespēju vienlaikus būt mammai, meitai un mazmeitai," pie aizkustinošā video raksta dziedātāja.

View this post on Instagram

A post shared by MARTA (@martagrigale)

"Tā ir mana mamma Austra,viņai ir 80 ar nelielu astīti. Viņa tur kazu humoram,viņa iet n-tos kilometrus ar kājām ik dienas,lai turētu rumpi formā,viņa nepārtraukti apmeklē mūžizglītības kursus lai demence nenāk ne tuvumā, viņa dejo pensionāru ballēs līdz kājas kļūst šļauganas, viņa darina mājas vīnu,kuru zin tuvu un tālu, viņa mazmeitas iedvesmo tā, ka skolas prezentācijās klasesbiedri netic, ka tāda var būt Ome, viņa man rāda gaismu, lai es nebaidītos no tiem vella gadiem! Mātes dienā viņa dāvanā saņēma nevis seģeni, bet lukturi - ja nu gadījumā ballē izsitīs korķus, lai var brūdžiņu (deju partneri) saredzēt!!! Tāda mamma es arī gribētu būt - gaismas rādītāja!"- par savu mammu saka TV un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare.

"Apsveicu šīs jaukās māmiņas un sūtu sveicienu visām citām mammām un vecmammām šajā skaistajā dienā!" - mammu un māsu sveic dziedātājs Lauris Reiniks.

Ar skaistām fotogrāfijām un video, kuros redzama kopā ar mammu, dalījusies modele Diāna Kubasova.

Dziedātāja Samanta Tīna savai mammai sūtīja sveicienus no Monako.

"Nez, kā 1973. gadā sauca tos, kurus šodien angliski dēvē par “badass”?" - par savu mammu raksta radio balss, Tv personība un pasākumu vadītājs Valdis Melderis.

Ar sirsnīgiem vēlējumiem dalījusies TV personība Dagmāra Legante.

View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas