Vai Putins nespēj sadzīvot ar novecošanu?; kosmētiskās manipulācijas un injekcijas

tautaruna.lv 12.marts 2022, 17:30
 
Scanpicx
Eksperti ir pārliecināti, ka Vladimirs Putins ir saņēmis Botox injekcijas un veicis plastiskās operācijas, taču Kremlis vienmēr ir noliedzis šādus apgalvojumus, raksta "Mirror".

Nav šaubu, ka viņa seja gadu gaitā ir ievērojami mainījusies, bet vai tas ir saistīts ar dabisko novecošanos vai kaut ko daudz drastiskāku? Putins nekad nav komentējis baumas, kas viņu vajā gadiem ilgi.

"Izskatās, ka svece ir izkususi un pēc tam sacietējusi," Lorēna Kellija šonedēļ savā šovā teikusi, runājot par Putina seju.

Ekrānuzņēmums

Citi uzskata, ka Putina izskatu mainījusi steoīdu lietošana. Baumas par to, ka Putins saņēmis Botox injekcijas, pirmo reizi parādījās, kad viņš 2011.gadā ieradās uz tikšanos Kijevā ar melnām acīm. Putinam ap aci bija zili-dzeltens zilums, dzudzi minēja, ka tās ir Botox injekciju sekas.

Četri plastikas ķirurgi bija vienisprātis, ka, visticamāk, Putinam pierē ir veiktas Botox injekcijas, kā arī apakšējo plakstiņu pacelšana un nostiprinoša pildvielas injekcija vaigu kaulos.

Bijušais britu ārlietu ministrs lords Deivids Ouens sacīja, ka viņam ir aizdomas, ka steroīdu lietošana ir izraisījusi izmaiņas Putina sejā.

Lords Ouens teica Times Radio: "Viņš lieto anaboliskos steroīdus kā kultūrists — un viņš ļoti lepojas ar savu ārieni."

Jau kopš 2014. gada Soču olimpiskajām spēlēm daudzi cilvēki ir sprieduši, ka ar Putina vaigiem kaut kas ir noticis.

Viņam kādreiz bija diezgan novājināta seja, taču tagad tā izskatās daudz pilnīgāka, kas, šķiet, ir pretrunā ar parasto novecošanās procesu.

Apvienotās Karalistes vadošais kosmētikas ķirurgs Džerards Lembe "The Sun" sacīja, ka uzskata, ka Putinam ir savs estētiskas ķirurgs.

"Putina sejas kontūra gadu gaitā ir nepārprotami mainījusies. Attēlos, kas uzņemti pirms vairākiem gadiem, viņš noteikti izskatās daudz slaidāks, ir paveikts darbs, lai ar pildvielām izveidotu jauneklīgāku, pilnīgāku kontūru. Visvairak mainījušās ir viņa acis, plakstiņi un zods," viņš teica.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:49

Jaunākās diskusijas