Supermodele Ukrainas atbalstam ziedos visus savus ienākumus no modes nedēļām

tautaruna.lv 12.marts 2022, 21:30
 
EPA/Scanpix/Leta
Supermodele Džidžī Hadida paziņojus, ka plāno ziedot visus savus "Fashion Month" ienākumus Ukrainas atbalstam.

Kā vēsta CNN, tad Džidžī Hadida ir viena no vispieprasītākajām modelēm.

Viņa saviem sociālā medija "Instagram" sekotājiem pauda, ka viņa vēlas palīdzēt cilvēkiem, kuri cieš šajā karā, Ukrainas iedzīvotājiem.

Kā pauda supermodele, tad viņa plāno ziedot visus savus ienākumus, kurus gūs "Fashion Month" laikā. "Fashion Month" ir četru nedēļu ilgs periods, kura laikā dizaineri demonstrē savas jaunās, nākamās sezonas kolekcijas.

"Mēs nekontrolējam lielāko daļu sava darba grafika, bet mēs vēlētos defilēt "par" kaut ko. Sekojot savas draudzenes Mica Argañaraza pēdās, es apņemos ziedot visus savus ieņēmumus no 2022. gada rudens šoviem, lai palīdzētu tiem, kuri cieš no kara Ukrainā," "Instagram" pauda modele.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Supermodele atzina, ka viņa turpinās atbalstīt arī palestīniešus.

"Mūsu acīm un sirdīm ir jābūt atvērtām pret visām netaisnībām. Lai mēs visi redzētu viens otru kā brāļus un māsas ārpus politikas, ārpus rases, ārpus reliģijas. Galu galā nevainīgas dzīvības maksā par karu, nevis vadītāji."

Džidžī Hadida ir amerikāņu modele. 2013. gadā viņa pievienojās IMG Models organizācijai. 2014. gada novembrī viņa tika ierindota starp 50 labākajām modelēm, mājslapā Models.com. 2016. gadā "British Fashion Council" viņu nosauca kā gada labāko starptautisko modeli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas