Mūrniece sašutusi par piedzīvoto darba intervijā; vaino valdību

tautaruna.lv 12.marts 2022, 10:14
 
facebook.com
Bijusī ministre, tagad uzņēmēja un viesnīcas "Roma" vadītāja dalījusies ar nelāgu pieredzi, mēģinto atrast papildspēkus viesnīcās restorānā "Mazais Otto".
Kā raksta Linda, neviens no kandidātiem uz amatu, ar kuru bija sarunāta tikšanās, neatnāca.

"Nesen rakstīju, ka aizvērt Mazais Otto būtu īsta padošanās. Droši vien vajadzētu to darīt- aizvērt. Lai kā savējie atbalstītu, izmaksas ir lielākas par ieņēmumiem. Tomēr tas ir mūsu pēdējais patvērums. Laikam tāds salmiņš, no kura negribas atvadīties.

Un nāk pavasaris, terasītē saulē vismaz draugi pa kafijai vai vīniņam iedzertu…
Māja neizskatās pavisam mirusi bez bāriņa atvērtajām durvīm.
Mūsējie visi izklīda, kad šis viss sākās. Un - jā! Mēs nesaņēmām dīkstāves pabalstu ar visiem saviem nodokļos nomaksātajiem miljoniem. Birokrātiski tehniski neatbildām noteikumiem…
Šonedēļ mans pēdējais otrās ģimenes loceklis brauc projām. Mācīties un iekarot jaunus apvāršņus.
Meklējām kādu vietā. Ne īpaši daudz darba, draudzīga attieksme, samaksāti nodokļi. Ar diviem potenciāliem viesmīļiem šodien sarunājām tikšanos. Neatnāca neviens un neviens no abiem arī neatteica tikšanos," pauž Mūrniece.
Viņa uzskata, ka šāda situācija izveidojusies nevis pandēmijas, bet valdības attieksmes dēļ.
"Un - kā mums trūkst - darba vietu vai darbinieku?… Bet skaidrs, ka šis ir ne pandēmijas dēļ. Valdības baisās attieksmes dēļ. Neticība, nedrošība, abpusējs - darba devēja un ņēmēja izmisums.
Divu gadu laikā restorānu nozarei bijis jāpiedzīvo murgus. Terasēs drīkst/nedrīkst. Telpās drīkst/nedrīkst. Ar saviem krēsliem drīkst sēdēt/ uz bāra krēsliem nedrīkst. Ēdienu drīkst uz vietas/nedrīkst. Histēriski lēmumi, atbalsta trūkums. Aizbraukuši profesionāļi. Pussabrukusi nozare. Kas turas tikai un vienīgi uz izdzīvotājiem.
Man ir savs plāns B. Kamēr nozarei nav. Ne restorānu, ne viesnīcu. Un neviens arī valdībā neklausās. Ne uzņēmējus, ne nozares organizācijas," viņa raksta.

Jau vēstīts, ka L. Mūrniece ar sociālo tīklu starpniecību meklē papildspēkus viesnīcā esošajā restorānā Mazais Otto.

Kā rakstīja Linda, aizvērt restorānu būtu īsta padošanās. "Aizvērt arī Mazais Otto būtu īsta padošanās. Mūsējie visi izklīduši pa ārzemēm, mūsu studenti aizdevušies mācīties, tāpēc meklējam palīgus," pauda L. Mūrniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas