Kāpēc karš Ukrainā sākās tieši 24.februārī? Skaidro numerologs

tautaruna.lv 12.marts 2022, 13:39
 
F64
Cilvēktiesību aktīvists, sabiedriskais darbinieks, žurnālists un Vēdu pasaules organizācijas vadītājs Serhijs Mikitens savā Facebook lapā publicējis aprēķinus, salīdzinot Pirmā un Otrā pasaules kara sākuma datumus ar Krievijas karaspēka iebrukuma datumu Ukrainā, raksta "segodnya.ua".
Krievija karu pret Ukrainu sāka 2022. gada 24. februārī. Saskaitot visus šī datuma skaitļus kopā, iegūstam skaitli 5. Tādu pašu skaitli iegūsim, aprēķinot Pirmā un Otrā pasaules kara sākuma datumus.

Mikitens skaidro, ko cipars 5 nozīmē dažādās kultūrās un reliģijās.

Senajā Romā piecstaru zvaigzne bija kara dieva - Marsa simbols.

Brīvmūrniecībā pentaklis simbolizē gaismu, zināšanas un pilnību. Apgrieztā veidā tas tiek izmantots kā Bafometa zīmogs (red. - oficiālais Sātana baznīcas simbols).

Franču okultists un tarologs Elifass Levi izmantoja zvaigzni kā cilvēka brīvas gribas simbolu. Pitagors apgalvoja, ka piecstaru zvaigzne jeb, kā viņš to sauca, Higieja (red. - par godu grieķu veselības dievietei Higiejai) pārstāv matemātisko pilnību, jo slēpj zelta griezumu.

Piecstaru zvaigzne ir līdzīga cilvēkam ar izstieptām rokām un kājām (Leonardo da Vinči "Vitruvian Man" un vācu okultista un astrologa Agrippa Nettesheim zīmējums).

Mikitens arī atzīmē, ka simbols "pieci" ir 5 pasaules kontinenti, 5 maņu orgāni, 5 pirmelementi, 5 brūces Jēzus Kristus krustā sišanas brīdī.

Kabalā cipars pieci ir smagums / citā nozīmē - taisnīgums. Vēl Kabalā cipars 5 simbolizē Bailes. Tēls: Geburah - cars ratos, kas dodas uz karu. Viņa stiprā labā roka sargā tautu ar taisnības zobenu un garantē taisnības triumfu.

Musulmanis lūdz 5 reizes dienā.

Pieci islāma pīlāri: šahāda, salāhs, savn, zakā, hadžs.

Šaivismā skaitlis "pieci" tiek uzskatīts par vienu no svētākajiem skaitļiem.

Ticēt visiem šiem aprēķiniem, maģiskām zīmēm un skaidrojumiem ir katra paša darīšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas