Ziepniekkalnā liela nelaime piemeklē pārtikas piegādes darbiniekus

tautaruna.lv 12.marts 2022, 20:29
 
Kaspars Krafts/F64
Pagājušajā nedēļā virs Pārdaugavas, Ziepniekkalna mikrorajonā pacēlās biezs, melns dūmu mākonis. Nelaime piemeklēja pārtikas piegādes darbiniekus, – uzliesmoja viņu darba mikroautobuss. Uguns mēles pārņēma mašīnas motora pārsegu, neatstājot nekādas cerības spēkratu glābt, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Viena no centrālajām Ziepniekkalna ielām, rotācijas aplī, kas savieno Valdeķu un Tadaiķu ielas, pusdienlaikā, kļuva šoferiem neizbraucama, uz neilgu laiku apturēts arī sabiedriskais transports.

Nepatikšanās nokļuva kāds ”Fiat” markas busiņš - darba transportlīdzeklis pēkšņi sāka degt. Auto bija mērojis ceļu no Salu tilta, vedot saimniecības preces un pārtiku.

Mikroautobusa vadītājs pastāstīja, ka pamanot dūmus nākam un motora telpas viņš nekavējoties samazinājis ātrumu un centies mašīnu noslāpēt, bet braucamrīks nekontrolēti turpināja ripot uz priekšu, līdz uzbrauca betona apmalei un apstājās pie staba. Spēkratā sēdošie cilvēki no mašīnas veiksmīgi tika ārā, sekoja zvans glābšanas dienestam. Jāsaka, ka uzņēmuma pārstāve, aizkadra sarunā ar “Degpunktā” minēja, ka ugunsdzēsēji esot braukuši ilgi, taču, visticamāk, secinājumi izdarīti emociju iespaidā. Patiesībā dienests ieradās ātrāk par normatīvos norādīto laiku.

Pieļaujams, ka ”Fiat” pa ceļam piemeklēja kāda ķibele ar elektroniku. Liesmas mašīnu izpostīja pamatīgi un nu jau spēkrata vraks, visticamāk, nonāks autokapsētā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:09

Jaunākās diskusijas