Slavens Holivudas aktieris izrādes laikā saļimst uz skatuves; aktierim palīgā steidz skatītājs

tautaruna.lv 12.marts 2022, 19:12
 
AP/Scanpix/Leta
Aktieris Tarons Edžertons, kuru Latvijas skatītāji pazīst no tādām filmām, kā "Kingsman: Slepenais dienests" un biogrāfijas par Eltonu Džonu "Rocketman", saļimis uz skatuves izrādes laikā, vēsta "New York Post".

Aktieris pēkšņi saļimis uz skatuves jaunās Vestendas lugas "Cock" izrādes laikā.

Kad 32 gadus vecais aktieris pagājušajā sestdienā saļimis, no auditorijas pie viņa piesteidzās ārsts, lai palīdzētu, raksta "Independent". Izrādes pēdējās 15 minūtes turpināja viņa dublants Džoels Hārpers - Džeksons.

Pēc izrādes tās režisore Marianna Eliota kāpusi uz skatuves, lai pateiktu skatītājiem, ka aktieris jūtas labi pēc atpūtas un 40 minūšu pārtraukuma.

T. Edžertons saviem sekotājiem vietnē Instagram nākamajā dienā apliecināja, ka ar viņu viss ir kārtībā: "Nedaudz sāpošs kakls un sasists ego, bet ar mani viss ir kārtībā."

Tālāk ierakstā aktieris joko, ka novērtētu, ja skatītāji tālāk stāstītu, ka viņš "sniedzis tik apņēmīgu, elektrizējošu priekšnesumu", ka ķermenis nav izturējis un viņš "atslēdzies".

Tarons Deivids Edžertons ir velsiešu aktieris un dziedātājs. 2014. gadā aktieris debitēja lielajā kino kā Egsijs filmā "Kingsman: Slepenais dienests", tā iegūstot gan pasaules slavu, gan līgumu ar 20th Century Fox. Edžertons ir filmējies arī filmās kā "Dziedi!" (2016; 2022), "Slēpes pa gaisu" (Eddie the Eagle, 2016),u.c. Aktieris atveidoja leģendāro Eltonu Džonu 2019. gada filmā "Rocketman", par to iegūstot plašu kritiķu atzinību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:40

Jaunākās diskusijas