Adele raud un atvainojas faniem

tautaruna.lv 25.janvāris 2022, 19:30
 
Ekrānuzņēmums
Britu dziedātāja Adele sociālajos tīklos ievietojusi video, kurā raud un atvainojas faniem. Covid un piegāžu kavēšanās dēļ plānotie koncerti nenotiks.

Britu popmūzikas superzvaigzne Adele sociālajā vietnē "Instagram" ievietoja video, paskaidrojot, kāpēc ļoti gaidītie koncerti nenotiks, stāstot, ka viņai un viņas komandai pietrūcis laika, to visu ietekmējis Covid un aizkavēšanās, raksta portāls thesun.co.uk.

"Man ļoti žēl, bet mans šovs nav gatavs. Mēs esam izmēģinājuši visu iespējamo, lai to sarīkotu laikā un lai tas jums būtu pietiekami labs, taču piegādes mūs pilnībā iznīcināja, kavēšanās un Covid," raudot stāsta dziedataja.

"Puse manas komandas, puse manas komandas ir cietusi no Covid. Nav iespējams pabeigt šovu. Es šobrīd nevaru jums dot to, kas man ir, un es esmu vīlusies. Man žēl, ka tas ir pēdējā brīdī," saka Adele.

Piebilsdama: "Mēs esam nomodā jau vairāk nekā 30 stundas, mēģinot to noskaidrot, un mums ir pietrūcis laika. Esmu ļoti sarūgtināta un ļoti apmulsusi, un es atvainojos visiem, kas atkal ir ceļojuš. Es ļoti, ļoti atvainojos. Mēs pārplānosim visus datumus, mēs šobrīd to darām. Es pabeigšu savu izrādi un nogādāšu to tur. Es ļoti atvainojos, tas bija neiespējami. Mēs esam tik daudz darījuši, un tas vienkārši nav gatavs."

Komentāros lielākā daļa fanu izsaka līdzjūtību un sapratni, tomēr atrodas arī tādi, kas ir vīlušies, jo iztērējuši prāvu summu koncerta biļetei, viesnīcu rezervācijai un daļa jau aizlidojusi uz koncerta norises vietu.

Lēš, ka biļetes cena uz koncertu svārstījusies no aptuveni 840 eiro līdz 10 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas