Tomsona ģimenē kovids: Varēšu testēt, kā darbojas būsteri

tautaruna.lv 25.janvāris 2022, 11:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Žurnālists Aidis Tomsons mikroblogošanas vietnē Twitter atklājis, ka viņa bērni inficējušies ar Covid-19.

"Nu tā. Varēšu testēt, kā darbojas būsteri. Diviem bērniem ir COVID," soctīklos atklāj žurnālists.

Viņš stāsta, ka abi bērni slimo - "ne smagi, ne viegli". Ģimenē visi esot vakcinēti pret Covid-19, taču bērni nav saņēmuši balstvakcīnas, kamēr vecāki esot.

Šobrīd abiem vecākiem eksprestesti esot negatīvi, taču tikšot veikts PCR tests.

"Sieva nejūt neko, man mazliet nogurums un reizēm jūt kaklā kņudoņu," ziņo A. Tomsons.

Tikmēr soctīklu lietotāji vēl viņa ģimenei pēc iespējas ātrāk izveseļoties un dalās ar savu pieredzi par saslimšanu ar Covid-19 pēc balstvakcīnas saņemšanas.

"Mums ar būsteri tikai klepus un mazliet dulla galva pirmās dienas. Jāņem vērā, ka būsteri dabūju neilgi pirms tam. Mammai covid pazīmes parādījās trīs dienas pēc būstera. Divas dienas bija temperatūra, bet ne lielāka kā 38. Un uz dažām stundām bija neciešamas muguras sāpes," atklāj komentāra autore.

"Ar būsteri trešā nedēļa...arī ne smagi, ne viegli. Sievai ar divām modernām pasmagi bet mājās," pastāsta komentētājs.

"Saņēmu būsteru. Pēc nedēļas ģimenē dēls 19g. pozitīvs. Bija izvēle, vai visi izolējam slimo, vai turpinam ikdienu. Visi 12+ vakcinēti. Pēc 2d mamma un 17g dēls +, es un 10g puika pēc 3d,mazais 8g pēc 4 dienām. Es ar visu būsteru 2 dienas gultas režīmā. Sieva 11 diena- nespēks," ar savu pieredzi dalās soctīklu lietotājs.

"Mums abi bērni (9g, 5g) pārslimoja ļoti viegli (vienu dienu temp, nākamajā nogurums) - ja meita nebūtu kontaktpersona, visdrīzāk, par C19 uzzinājuši nebūtu. Būsterotie vecāki arī nedaudz apslima, bet eksprestesti bija negatīvi, tādēļ nezinu, vai tas bija C19, vai kas cits," stāsta komentāra autors.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:23

Jaunākās diskusijas