Bulis atklāti par Līcīti: Nojautu, ka viņam ir vientuļi

tautaruna.lv 25.janvāris 2022, 14:30
 
Ekrānšāviņš no Facebook
Aktieris Andris Bulis, atceroies nesen mūžībā aizgājuši kino leģendu Arni Līcīti, stāsta, ka beidzamo gadu laikā abiem sanāca kopā filmēties vaiŗākos projektos un abi kļuva par labiem draugiem, vēstīts Evijas Kalnbērzas, Martas Kalniņas materiālā "Pēdējā laikā viņš jutās ļoti vientuļš" izdevumā "Privātā Dzīve".

Bulis stāsta, ka agrāk viņam bijis iespaids, ka Arnis kino tēlo tikai bandītus, bet tas Arnis, ko viņš satika dzīvē, bija jauks, patīkams, humora pilns cilvēks.

Tāpat Bulis atceras, ka beidzamajā laikā Arnis viņam šad un tad piezvanīja - vai nu kaut ko gari stāstīja vai palūdza kādu telefona numuru.

"Nojautu, ka viņam bija ļoti vientuļi. Ka vienkārši gribējās parunāties, jo bija viens... Ļoti skumji, ka viņš ir aizgājis, bet paliek filmas, izrādes, atmiņas par labu cilvēku," pauda Bulis.

Arnis Līcītis dzimis 1946. gadā Rīgā aktieru Alfrēda Videnieka un Helgas Līcītes ģimenē. Izglītību ieguvis Rīgas 1. vidusskolā un neklātienē Valsts konservatorijas Teātra fakultātē. Līcītis ir darbojies Drāmas teātrī, Valmieras teātrī, Jaunatnes un Krievu drāmas teātros.

Rīgas kinostudijā filmējies no 1965. gada. Kopā aktieris tēlojis apmēram 150 dažādās filmās.

Viņa talanta cienītāji velta sirsnīgus atvadu vārdus izcilajam aktierim. Vieniem viņš atmiņā palicis ar "Aveņu vīnu", citiem ar reklāma kopā ar Leonu Krivānu "Iedod buču".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas