Māra Upmane- Holšteine skaidro incidentu ar "kaku"

tautaruna.lv 12.janvāris 2022, 18:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Šonedēļ soctīklu lietotājus pārsteidza mūziķes Māras Upmanes-Holšteines video Instagram īsajos stāstos, kur viņa šķietami ēd "kaku".

Māra atzīsts, ka pēdējās dienās ir vairākas reizes saņēmusi jautājumu, vai tiešām video redzētais ir īsts un viņa ēd "kaku".

"Man, protams, tas komplimentē, jo nekad agrāk man nešķita, ka mana aktiermeistarība ir tik augstā līmenī. Principā man skaidrs, ka nākontē varu tiekties arī uz vēl ko vairāk un tagad gaidu zvanus no kinopasaules!

Bet reizē… vairākas vērtīgas atziņas šajās dienās ar kurām nolēmu padalīties!

Pirmā - mēs ņemam visu baigi nopietni. Un paši sevi jau pirmkārt. Varbūt dažreiz pat par daudz nopietni!

Humors varbūt neizglābs manu Instagram, bet pasauli kopumā, man šķiet, drusku glābj gan. Vai vismaz - tiem, kam ir stiprāka humora izjūta, manuprāt, ir vieglāk dzīvot.

Otra atziņa - ir lietas, kas piestāv publiskās vietās un kas nepiestāv. Es jau sen zinu, ka sabiedrībā labāk izskatos kleitās, bet, bāc, džinsās arī jūtos baigi labi.

Publiski ar full make up on un skatuves kleitām labāk piestāv arī runāt par bērnu tēmām vai skatuves pieredzi un savdabīgais humors droši vien man jāatstāj savējo vidū - blakus mājas džinsiem. Atvainojos visiem, kurus ar savu publiskajai telpai nepiemēroto look un sarunām nošokēju.

Trešā - mēs filozofējam, ka gribam redzēt vairāk autentiskus cilvēkus un situācijas, bet… patiesībā, ja kāds blakus pa īstam ir brīvs, mēs sajūtamies neērti. Labs jautājums - kāpēc.

Ceturtais - iespējams, ka satikt sevi vienkārši dauzonīgu, pancīgu, neperfektu un smieklīgu, un gāzt sevi no iztēlotiem, bet tāpat neaizsniedzamiem perfektuma kalniem ir labākais, ko šogad darīt!" - raksta Māra.

Nobeigumā viņa aicina arī sekotājus izdarīt ko neierastu

"Izkāpt no sava burbuļa, iepazīties ar cilvēkiem ar kuriem likās, ka nav nekā kopīga, izaicināt savu ķermeni ar ledus aukstu vai ogļu karstu, izlēkt beidzot ar to sen kāroto izpletni vai atļauties uzkāpt pirmo reizi uz skatuves. Uzrakstīt pirmo dzejoli vai beidzot atkal apskauties ar to kaimiņu, kurš nav (vai tieši ir) vakcinējies," pauž mūziķe.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas