VIDEO: Šlesers bez Covid-19 sertifikāta mēģina iekļūt lielveikalā

tautaruna.lv 12.janvāris 2022, 11:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Politiķis Ainārs Šlesers pauda neizpratni par to, kāpēc Latvijā viņš netika ielaists, kā pats raksta, tukšā lielveikalā.

Sociālajā tīklā Facebook Šlesers publicēja video, kurā redzams, kā viņš meģina iekļūt tirdzniecības centrā un sarunājas ar apsargu, kas pārbauda Covid-19 sertifikātu esamību.

Video Šlesers saka: “Es šodien gribu ieiet šajā tirdzniecības centrā un iegādāties preces bērniem. Diemžēl man vēl aizvien nav šī te sertifikāta - varbūt man paveiksies un mani ielaidīs Jo izskatās, ka veikals ir diezgan tukšs, cilvēku nav. Redzēsim, kā veiksies”.

Lielveikalā Ainārs apsargam skaidro, ka viņam nav sertifikāta, bet lūdz viņu ielaist, sakot, ka pat masku uzvilks.

Apsargs tomēr atsakās viņu ielaist lielveikalā bez sertifikāta, un Šlesers ar vārdiem, ka katrs dara savu darbu, dodas prom.

Pirms kāda laika vēstījām, ka esers sociālajā vietnē Facebook dalījies ar atklātu ierakstu - viņš demonstrējis pret Covid-19 veiktā antivielu testa rezultātus.

Kā bija redzams analīžu rezultātos, pēc pārslimošanas ar koronavīrusu Šlesera antivielu daudzums organismā ir vairāk nekā 1100. Viņš uzsvēra, ka vakcīnēties neplāno.

"NEPLĀNOJU VAKCINĒTIES! Šodien saņēmu asins analīžu rezultātus, kuri parāda, ka man ir konstatētas 1113,8 antivielas!

Diemžēl Latvijā es nevaru saņemt Covid izslimošanas sertifikātu, jo neesmu izslimojis Covid-19 Latvijā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas