Atklāti Keitas Midltones bērnu audzināšanas noslēpumi

tautaruna.lv 9.janvāris 2022, 19:43
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix
Keitas Midltones un prinča Viljama ģimenē aug trīs atvases - Džordžs (8), Šarlote (6) un Luiss (3). Pārim tuvu pietuvināta persona atklājusi, kādi ir Keitas bērnu audzināšanas pamatprincipi, vēsta medijs "People".

Lai arī Keitai ikdienā nākas pildīt daudz un dažādu karaliskās ģimenes pienākumus, viņa turpina būt arī par pilna laika mammu.

Keitas tuva draudzene atklāja, ka viņai patīk būt iesaistītai bērnu dzīvē pilnībā, sākot no grafiku sastādīšanas, beidzot ar katra bērna ikdienas soļa pārzināšanu.

Karaļnamam pietuvinātas personas atklājušas trīs Keitas bērnu audzināšanas principus.

Viens no Keitas bērnu audzināšanas pamatprincipiem saistās ar aktivitātēm svaigā gaisā. Viņa mudina un māca bērnus pēc iespējas vairāk atrasties dabā, piemēram, viņu dārzā. Viņai ir svarīgi, ka bērni aizvada rotaļas svaigā gaisā.

Par prioritāti Keita izceļ arī visas ģimenes laika pavadīšanu kopā. Viņai ir svarīgi, ka visa ģimene pavada laiku kopā dažādās izklaidēs. Princis Viljams ar Keitu bieži vien bērnus ved veloizbraucienos, ekskursijās.

Lai arī ģimenei tiek pievērsta īpaši liela uzmanība no sabiedrības un medijiem, Kembridžas hercogienei svarīgi ir būt kopā ar bērniem un "dzīvot parastu dzīvi", piemēram, viņa ik dienu bērnus ved uz skolu un brauc tiem pakaļ. "Keitai patīk dzīvot parastu dzīvi," sacīja pārim tuvu pietuvināta persona.

Jau vēstījām, ka ir atklāts tas, kā pēc saspringtām dienām princis Viljams lutina Keitu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:01

Jaunākās diskusijas