Nikola Krištopane atklāj, ar ko saskārusies, atsakoties no kafijas

tautaruna.lv 9.janvāris 2022, 14:16
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Uzņēmēja Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane mikroblogošanas vietnē Twitter atklājusi, ka cenšas atteikties no kafijas lietošanas.

N. Krištopane atklāj, ka meģinājums atteikties no kafijas lietošanas iesācies ar nepatīkamām blakuspārādībām.

"Pāris mēnešus pasāku ikdienā dzert kafiju. Ar šodien izlēmu vairs nedzert. Nu cmon, jau plkst.12.30 miegu ciet. Turēšos," ar savu pieredzi dalās N. Krištopane.

Twitter lietotāji, kuri ikdienā atteikušies no kafijas lietošanas, komentāros dalās ar savu pieredzi.

"man 56. diena bez kafijas. Pirmās divas grūtas, bet pēc tam easy. Iesaku "lomkas" remdēt ar pu erh tēju (ļoti stipra tēja) vai ar bezkofeīna kafiju (ar laiku apniks, jo nav tas, bet lai atmestu kafiju labi der)," raksta komentāra autors.

"Man kāds pusotrs gads bez kafijas, ja pareizi atceros. Iesaku lomkas neremdēt ne ar ko. Drīzāk jaunu ieradumu veidot - piemēram, dažādas interesantas tējas nopirkt, tējkannu glītu un tā," komentārā ar padomu dalās iedzīvotāja.

"Kafija, melnā tēja, zaļā tēja - aizmirstam. Iedod enerģiju uz īsu laiku un tad atņem. Augļi. Un svaigi spiestas sulas. Pamēģini. Kārtīgs vīnoga ķekars no rīta un iesi tā kā Duracell baterija," zina stāstīt komentāra autore.

Jau vēstīts, ka iepriekšN. Krištopane mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies ar atklāsmi - viņa jau kādu laiku nelieto alkoholu.

Kā rakstīja Nikola, mājsēdes laikā viņa ne reizi nav lietojusi alkoholiskos dzērienus.

Atsakoties no alkohola, Krištopane izjutusi arī pozitīvas pārmaiņas, piemēram, ir vairāk enerģijas un uzlabojusies viņas miega kvalitāte.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:15

Jaunākās diskusijas