5 horoskopa zīmes, kuras visbiežāk krāpj mīļotos

tautaruna.lv 9.janvāris 2022, 12:44
 
pixabay
Dzīvestila portāls "Your Tango" nosaucis piecas horoskopa zīmes, kas mēdzot visbiežāk piekrāpt mīļotos cilvēkus.

Auni attiecībās alkst pēc satraukuma un pārmaiņām, tāpēc ikdienišķas attiecības viņiem var būt izaicinājums. Lai gan daudzi Auni ir lojāli un spēj sevi kontrolēt, citi netiek ar to galā. Nepalīdz arī viņu impulsivitāte.

Dvīņu pretrunīgās jūtas neļauj viņiem vienkārši piecelties un aiziet, tāpēc sliktākajā gadījumā viņi iesaistīsies afērā. Viņiem nepatīk justies iesprostotiem vai ierobežotiem attiecībās. Ja tiek dota iespēja, Dvīnis spēj atvērties attiecībās un pārsteidzoši labi komunicēt.

Lauvas uzskata, ka ir viltīgas un dominējošas. Daži no viņiem pat uzskata, ka ir pelnījuši vairākus partnerus. Labākajā gadījumā viņi ir aizraujoši, asprātīgi un kaislīgi partneri. Taču, ja Lauva attiecībās jūtas kā kaut kas mazāks par karalisku personu, viņi var pieprasīt karalisku attieksmi pret sevi.

Strēlniekiem mēdz šķist, ka zāle otrpus žogam ir zaļāka. Viņi dzīvo mirklī un viņus vada gandarījumus un vēlmes. Ja Strēlnieku pieķer neuzticībā, viņš pat var mēģināt sevi attaisnot un pārliecināt partneri, ka attiecībās jūtas ierobežots un tā ir partnera vaina.

Tas var būt pārsteigums, bet šajā sarakstā iekļauti arī Ūdensvīri. Ja šīs horoskopa zīmes pārstāvis ir ticis piekrāpts pats, viņi var piekrāpt arī paši, lai kompensētu nepietiekamības sajūtu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:00

Jaunākās diskusijas