Rīdzininieki Miera ielā sašutuši par dzīves apstākļiem

tautaruna.lv 9.janvāris 2022, 19:12
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Linda Miera ielā dzīvo trešo gadu un šobrīd strādā no mājām. Biezā sniega kārta zem sevis slēpj tramvaja sliedes un bruģi, pa kuru braucot autobusam rodas iepriekš nepieredzētas vibrācijas, vēstīja raidijums "Bez Tabu".
Iedzīvotāji ar sūdzībām vērsušies dažādās iestādēs, taču palikuši neuzklausīti. Maza uzvara bijusi, kad ielā uzstādīja ātrumu ierobežojošu ceļazīmi, tomēr vibrācijas tas nav mazinājis.

Vēsturiski 9. autobusa maršruts, kas ved no Rīgas centra uz Mežaparku, kursēja pa Miera ielu, pēc tam tika novirzīts uz Kluso ielu, lai uzbrauktu uz Brasas pārvada. Kopš pārvads tiek remontēts, autobusi turpina ceļu pa Miera ielu. Autobusam braucot pa Miera ielā esošajām tramvaja sliedēm un bruģi, apkārtējie iedzīvotāji savos dzīvokļos izjūt pamatīgas vibrācijas.

"Jūt, ka novibrē viss stāvs. Jūt, ka visi skapīši novibrē. Arī ēkās parādās plaisas. Tā kā tas turpinās jau pusotru gadu, arī gar logu ailēm parādījušās plaisas. Esmu runājusi ar kaimiņiem, kuri jau veikuši kosmētisko remontu. Plaisas parādās tik un tā. Mēs uzskatām, ka tas ir noteikti no autobusa," pauž Linda.

Satiksmes departamentā norāda, ka sabiedriskais transports ir prioritāte, līdz ar to Miera ielas iedzīvotājiem būs jāpiecieš maršruta izmaiņas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas