Ko no faniem slēpj princis Viljams un Keita?

tautaruna.lv 2.janvāris 2022, 19:31
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Sociālā medija "TikTok" lietotāja Laura Anna Bara atklāj, ko no plašākas sabiedrības slēpj princis Viljams un Keita Midltone.

Karaļnama fane bija devusies ekskursijā uz Kensingtonas pili. Staigājot pa pils gaiteņiem, sieviete atklāja, ko pavisam īpašu.

Šajā pilī mitinās princis Viljams un Keita Midltone kopā ar savām atvasēm. Lai saglabātu kaut nedaudz privātumu, Keita un Viljams ir ieviesuši pavisam interesantu triku, kā no pils ekskursantu acīm "noslēpt" atsevišķas detaļas.

Soctīklā "TikTok" Laura Anna Bara atklāja, ka pilī daudzviet ir manāmi "īpaši" logi.

Karaliskais pāris, izmantojot interesantu tehniku, ir "aizseguši" vairāku pils logu labos stūrus, lai pasargātu savu privātumu. Fanu acīm paliek neredzams pāra privātais dārzs.

"Es esmu Kensingtonas pils tūrē! Paskatieties uz slepenajiem logiem, tie ir izveidoti, lai mēs nevarētu ielūkoties Keitas un Viljama privātajā dārzā, kas ir pa labi. Šādi logi ir visā šajā istabā," "TikTok" video pauda Laura Anna.

Kā ziņo medijs "Daily Star", karaļnama eksperti pauž, ka pils teritorija ir ļoti liela. Pilī atrodas vairāk nekā 20 istabas. Laikā, kad Keita un Viljams ar bērniem uzturas Kensingtonas pilī, viņi dzīvo dzīvoklī 1A. Lai arī tas tiek dēvēts par "dzīvokli", tas ir izvietots pa četriem pils stāviem. Tajā atrodas piecas telpas viesu uzņemšanai, trīs guļamistabas, vannasistaba un katram sava ģērbtuve.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:56

Jaunākās diskusijas