Neticami! Sieviete "iemaina" matu sprādzi pret māju

tautaruna.lv 2.janvāris 2022, 14:41
 
Ekrānuzņēmums no TikTok
Sociālā medija "TikTok" lietotāja Demija Skipere izlēma piedalīties interesantā izaicinājumā - mantu apmaiņā. Sieviete sāka ar nieka matu sprādzi, bet beigās ieguva, ko ļoti vērtīgu, ziņo "People".

Izaicinājums paredz to, ka cilvēks izvēlas kādu konkrētu lietu, kuru vēlas apmainīt pret citu, vērtīgāku. Tā 2020. gada maijā rīkojās arī Demija.

Demija sāka izaicinājumu ar vienu matu sprādzi.

Sieviete ar šī izaicinājuma palīdzību vēlējās tikt pie mājas. Viņas ideja sākotnēji tik kritizēta, jo liela daļa cilvēku neticēja, ka matu sprādzi ir iespējams ir iemainīt pret māju.

"Tik daudz negatīvu cilvēku teica, ka tas nav iespējas. Es biju gatava to darīt kaut vai piecus gadus, ja tas būtu nepieciešams, lai iegūtu māju," sacīja Demija.

Viņai izdevās piepildīt sapni pēc 28 apmaiņas reizēm. Sieviete ieguva māju ASV, Tenesī.

"Es pamostos un domāju: "Vai tas ir pa īstam? Man ir māja. Es to iemainīju pret matu sprādzi!","Demijai vēl joprojām ir grūti noticēt savai veiksmei.

Sākotnēji Demija matu sprādzi iemainīja pret auskariem. Tie savukārt tikai iemainīti pret briļļu komplektu, ko atkal iemainīja pret glāzēm.

Vēlāk viņa tika pie putekļsūcēja. Pēc vairākām apmaiņām Demija tika pie vērtīgas restorāna "Chipotle" kartes. Šī karte paredz to, ka tās īpašnieks var veselu gadu ēst bez maksas restorāna, kopumā aptuveni 20 000 ASV dolāru vērtībā.

Šo karti Demija iemainīja pret treileri, kura vērtība bija aptuveni 40 000 ASV dolāri.

Tieši pateicoties treilerim, Demijai izdevās to iemainīt beidzot pret veselu māju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:54

Jaunākās diskusijas