3 zodiaka zīmes, kuras šogad paliks vienas

tautaruna.lv 2.janvāris 2022, 9:30
 
pexels.com
Apkopots, kurām trim zodiaka zīmēm jaunajā gadā neveiksies mīlestībā. Šiem horoskopa pārstāvjiem pastāv vislielākā iespēja palikt vieniem, ziņo portāls "Stylecaster".

Dvīņi

Dvīņiem 2022. gads nebūs veiksmīgs attiecību, mīlestības jomā. Visgrūtāk šiem zodiaka zīmes pārstāvjiem klāsies tieši gada sākumā. Šis gads visticamākais nevainagosies ar jaunām attiecībām. Tie Dvīņi, kuri nevēlas attiecības un vēlas pabūt vieni, šis gads būs izcils priekš jums! Par spīti tam, ka šogad Dvīņiem neveiksies mīlestībā, viņi nejutīsies vientuļi. Šis gads ir lielisks, lai veidotu jaunas draudzības.

Lauva

Arī Lauvām šogad attiecību jomā neveiksies. Šis nebūs tas gads, kad izdosies izveidot jaunas attiecības. Mīlestības jomā jums šogad klāsies grūti. Romantiskās jūtas var uzplaukt, taču attiecības nebūs ilgstošas, bet gan sarežģītas. Šajā gadā Lauvām ieteicams vairāk koncentrēties uz sevi, karjeru, savu attīstību, nevis romantiku. Viss nāks ar laiku!

Auns

Auniem 2022. gads būs grūts. Problēmas mīlas jomā radīs daudz galvassāpju. Šogad attiecībās valdīs liels juceklis. Jums būs grūti saprast, kas notiek, kā to visu risināt. Lai arī citās jomās Auniem šogad veiksies, mīlestība būs tā viena lieta, ka ne pa visam nerezultēsies panākumiem. Lai arī gada sākumā jums pavisam neveiksies, gada beigās pacietība var iespējams atmaksāties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:27

Jaunākās diskusijas