Nākamās nedēļas laika prognozes neiepriecina; kāds laiks tiek solīts?

tautaruna.lv 2.janvāris 2022, 16:10
 
f64.lv, Mārtiņš Zilgalvis
Jaunā gada pirmajā nedēļā Latvijā tiek prognozēti mainīgi laika apstākļi visas nedēļas garumā, ziņo meteolapa.lv.

Nākamnedēļ bieži Latvijā gaidāmi nokrišņi gan lietus, gan sniega veidā.

Nedēļas sākumā gaisa temperatūra svārstīsies ap nulles grādu atzīmi. Savukārt tuvojoties nedēļas izskaņai atgriezīsies sals.

"Gaisa temperatūra nedēļas sākumā svārstīsies ap nulle grādu atzīmi, bet sākot ar ceturtdienu, ienākot vēsākam gaisam no ziemeļiem, par vairākiem grādiem pazemināsies, teju visā valstī atgriežoties salam," vēsta meteolapa.lv.

Naktī uz pirmdienu daudzviet gaidāmi nokrišņi, valsts dienvidos var līt arī spēcīgi, bet Vidzemē un Latgalē iespējams sniegs.

Savukārt sākot no otrdienas līdz ceturtdienai laika apstākļus Latvijā ietekmēs vairāki cikloni, līdz ar to bieži pūtīs brāzmains vējš.

"Naktī uz otrdienu un otrdien no rīta pāri pārskries pāris šauras nokrišņu zonas, lai jau vakarpusē mūs sasniegtu plaša un intensīva nokrišņu zona."

Pašlaik tiek prognozēts, ka naktī uz trešdienu gaidāmi ilgstoši nokrišņi visā Latvijā, daudzviet būs sagaidams slapjš sniegs. Tikmēr trešdienas pēcpusdienā un ceturtdien Latviju sasniegs ciklons, atnesot vēsāku laiku un sniegu teju visā valstī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas