Cilvēki neizpratnē par Danilāna izteikumiem TV ēterā

tautaruna.lv 8.decembris 2021, 11:30
 
Kaspars Krafts/F64
Par pārdzīvoto, izslimojot Covid-19, un par to, ko likt svētku galdā, lai saglabātu možu garastāvokli LTV raidījumā 1 pret 1 bija saruna ar gastroenterologu, profesoru Anatoliju Danilānu. Pēc raidījuma noskatīšanās mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāji pauda neizpratni par Danilāna izteikumiem.

Raidījumā Danilāns runāja par dažādām tēmām, tostarp arī kritizēja vegānu diētu, uzsverot, ka cilvēks ir visēdājs, un salīdzināja to ar urīnterapiju.

Pēc raidījuma noskatīšanās Twitter lietotāji steidzas diskutēt par Danilāna izteikumiem, gan atbalstot, gan kritizējot profesora izteikumus.

"Profesors Danilāns šodien 1:1 bija savā elementā. Tikai viņš var mierīgi bez kompleksiem pateikt, ka vegānisms ir tāda pati modes lieta, kā agrākos laikos urīnterapija. Ar humoru viņam joprojām viss ir kārtībā."

"Danilāns skaitās tumsas vai gaismas spēks? Par vakcinēšanos aģitē, urīnterapiju izsmej, ņiprums man allaž paticis pat bez noslieces uz gremošanas traucējumiem. Bet kad vegāni uzzinās, cik ņipri viņš viņus nupat noraka… Ai ai ai."

"Mani vairāk uzrauca nostāja par alkoholu...un aicinājums sievietēm dzert."

"Ai, Danilāns ir vienkārši ļoti interesants cilvēks, kurā patīk klausīties. Ir jautājumi, kuros esmu ar viņu vienisprātis, ir - kuros galīgi nē, kā arī ir tādi, kuros gan esmu, gan neesmu, jo pati neesmu konjunktūrā ar sevi."

"Ne viņš pirmais, ne pēdējais ārsts, kurš apgalvo, ka vegānu diēta nav tā veselīgākā. Nesen lasīju interviju ar kardiologu Robertu Federu, kurš teica to pašu. Danilānam kā nekā ir grāmata ar nosaukumu ''Speķītim nav ne vainas"."

"Viņš nav ne sliktais, ne labais... viņš ir vecais labais neitrālais Veselais Saprāts:)."

"Protams, ka tumsas spēks. Tas, ka kaut ko pareizi saka, jau viņa identitāti nemaina. Gaismas spēku pārstāvji nekādas nepareizības nepieļauj pat sīkumos. Danilāns tāds nav. Izskatās, ka runā visu, kas vien ienāk prātā."

"Danilāns jau gadiem (vismaz no 2013g) stāsta, ka vegāniem neizdzīvot utt. Nav nekas jauns."

"Es domāju, ka Danilāns ir sasniedzis to vecumu, kad var teikt, ko domā. Vieni uzskatīs, ka vieds vīrs. Citi- vecs marazmātiķis. Nav jēgas visiem izdabāt."

"Ne gaismas ne tumsas. Viņš ir vecs marasmātisks prātu izkūkojis pensionārs, kurš baida cilvēkus ar nāvi. Pēc runas izteiksmes nebrīnītos ka viņš ir izbijis čekists."

Jāpiebilst, ka raidījumā Danilāns stāstīja arī par savu pieredzi ar Covid-19.

Viņam slimnīcā nācās pavadīt divus mēnešus. Tikai pēc tam sapratis, ka bijis uz dzīvības un nāves robežas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:36

Jaunākās diskusijas