Olte pastāsta, kādi ir jaunieši, ar kuriem kopā šņaucis "balto pulverīti"

tautaruna.lv 8.decembris 2021, 15:26
 
Ģirts Ozoliņš / F64
Dabas pētnieks Māris Olte piedalās raidījumā "Četri uz koferiem", kurā par saviem ceļabiedriem viņš saka: "Viņi ir ellē egocentriski."

Dabas draugs, biologs, žurnālists un raidījumu vadītājs Māris Olte jauniešiem, ar kuriem kopā piedalās raidījumā "Četri uz koferiem" ir apņēmies parādīt, ka ir dzīve ārpus telefona un darīt to īpaši simboliski - ceļabiedriem jeb kā viņš pats saka “rokstāriem,” liekot bildēt Reikjavikas atšķirīgās un krāšņās namu durvis.

Par ceļabiedriem izsakoties Olte saka: "Viņi ir ellē egocentriski. Viņi visi redz tikai sevi un zina kādu ģīmīti taisīt. Un es ieliku tās durvis, lai viņi paskatās uz apkārtējo pasauli, beigtu lūrēt tikai uz sevi savos ekrānos."
@1188play

Māris Olte cenšas izvilkt jauniešus no telefoniem un aizvest dabā ##1188play ##4uzkoferiem ##jaunieši ##tvšovs

♬ original sound - 1188play

Šis ir tas raidījums, kura filmēšanas laikā sociālajā vietnē “Twitter” strauju popularitāti ieguva video, kurā redzami vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, niekojoties ar baltu pulverīti. Īsajā video bija redzams grupas “Singapūras satīns” dalībnieks Kristaps Strūbergs, influencere Sudraba kaija, īstajā vārdā Emīlija Sama, dziedātāja Alise Haijima un vides aktīvists Māris Olte, kurš ir arī Madonas domes deputāts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:24

Jaunākās diskusijas