Linda Mūrniece soctīklos velta skarbus vārdus Gobzemam

tautaruna.lv 8.decembris 2021, 10:30
 
F64
Bijusī ministre un uzņēmēja Linda Mūrniece mikroblogošanas vietnē Twitter paudusi sašutumu par Saeimas deputāta Alda Gobzema rīcību.

L.Mūrniece dalījusies ar A. Gobzema ierakstu, kurā politiķis kārtējo reizi aicina atkāpties pašreizējo valdības vadītāju Krišjāni Kariņu.

"Nopietni? Ko tieši Gobzems var “sacelt”?!! Slimi tas ir. Un piespiedu ārstēšana atcelta… Kurš viņu izlaida no izolatora un kāpēc viņam atdeva saziņas ierīces? Ir taču pacietībai kāda robeža. Šis ir ievērojami par daudz," uzskata L. Mūrniece.

Komentāros cilvēki spriež, vai Saeimas deputāta aizturēšana nedēļas sākumā nāks par labu viņa izredzēm tikt ievēlētam, bet citi akcentē, ka policijai neesot bijis tiesību aizturēt politiķi.

"Bet, ja nopietni, Kādēļ vispār kāds jāaiztur pat ja tas nebūtu Saeimas opozicionārs? Nebūtu aizturēts, 99,9% pat nepamanītu, ka viņš tur bija," uzskata viens no komentāra autoriem, taču L. Mūrniece viņam atbild, ka politiķis tad "turpinātu tēlot idiotu bez sekām".

"Tā nav nekāda reklāma, kad aiz čupra saslēgtu rokudzelžos izvazā pa policijas iecirkņiem. Tāpēc jau viņs ir tik nikns, jo jūtas pazemots līdz pēdējam. Domāja,ka noteikumi un likumi neattiecas uz viņu. Ja viņu nesavāktu, atrastos uzreiz,kas teiktu, kāpēc viņam atļauj spļaut uz likumu," norāda vēl viens komentētājs.

"Gobzemam ir fani, taču ne milzīgā skaitā. No kurienes viņam DAUDZ naudas, tas ir iestāžu kompetencē. Uz noteiktu daļu publikas populisms strādā," ar savām atziņām dalās soctīklu lietotājs.

"Man tas cirks izskatās plānots, saskaņots ar Šlesera runu utt. Nav jau Gobis tāds muļķis, ka nezināja, ka sapulce ir jāpiesaka. Tā kā paņemam popkornu un šampi un skatāmies, ko ta darīs tālāk," raksta komentētāja.

"Pilnīgi ne par ko nebrīnos šajā valstī vairs. Noteikti nav ne viena likuma, kas ir pret viņa darbībām," uzskata komentētājs.

Jau ziņots, ka Gobzemu pirmdienas rītā policija aizturēja Tukumā, kur viņš ar savu kampaņas autobusu bija ieradies, lai sāktu reklamēto protesta akciju.

Gobzemu vēlāk atbrīvoja no policijas iecirkņa, un pret viņu sākti divi administratīvo pārkāpumu procesi. Viens process sākts par nepakļaušanos amatpersonu likumīgajām prasībām un otrs - pēc likuma "Par sapulcēm, gājieniem un piketiem" pārkāpumiem.

Tāpat sākti vairāki administratīvo pārkāpumu procesi pret citiem nesankcionētās sapulces dalībniekiem, un tiks vērtēta arī pārējo sapulces dalībnieku atbildība.

Neskatoties uz notikumiem Tukumā, deputāts devās tālāk uz Talsiem, kur viņš iepriekš bija izsludinājis tikšanos ar iedzīvotājiem. Lai arī Talsos deputāta un viņu atbalstītāju aktivitātes tika uzmanītas, šajā pilsētā viņu neaizturēja.

Pirmdienas pēcpusdienā Gobzems ieradās Ventspilī, kur viņu policija atkal aizturēja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas