Slavens komiķis paziņo par sava piecus mēnešus vecā dēla nāvi

tautaruna.lv 8.decembris 2021, 18:00
 
Ekrānšāviņš
Amerikāņu komiķis, reperis un aktieris Niks Kenons otrdien paziņoja, ka viņa jaunākais dēls Zens ir miris no smadzeņu audzēja, raksta "Daily Mail".

N. Kenons ar pzaiņojumu nāca klajā savā raidījumā "The Nick Cannon Show", stāstot skatītājiem, ka viņa piecus mēnešus vecais dēls miris pēc tam, kad iepriekš cieta no hidrocefālijas, kuras gadījumā smadzeņu dobumos uzkrājas šķidrums un palielinās sirds kambaru izmērs, radot spiedienu uz smadzenēm.

41 gadu vecais komiķis sacīja, ka audzējis attīstījies ap Pateicības dienu un ar asarām acīs atklāja, ka aizvadīto nedēļas nogali pavadījis Kalifornijā, lai pēdējos mirkļos būtu kopā ar Zenu.

Zens bija Nika septītais bērns, kuru jūnijā pasalē laida komiķa bijusī draudzene Alisa Skota.

Zens bija ceturtais no Nika bērniem, kas dzimuši pēdējā pusotra gada laikā. Jūnijā komiķim piedzima dvīņi Ziljons un Cijons, bet pagājušā gada decembrī piedzima viņa meita Poverfūla.

Nikam ir septiņi bērni no četrām dažādām sievietēm, tostarp ar viņa bijušo sievu Mēriju Keriju, bijušo draudzeni Britāniju Belu, viņa pašreizējo dzīvesbiedri Elbiju de la Rosu un Alisu Skotu, modeli, kura parādījās vienā no N. Kenona mūzikas videoklipiem.

View this post on Instagram

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas