Vai pēc šķiršanās Magone jau veido jaunas attiecības?

tautaruna.lv 30.novembris 2021, 18:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Šovu zvaigzni Magoni un Liepājas dzejnieku Janu Ikes saistot tikai profesionālas attiecības, taču abu uzvedība raisa šaubas, vērojams kanāla STV pirmā! šovā "Slavenības.Bez filtra".

Kā vērojams šovā, lai gan abi tiekas darba jautājumu dēļ, dzejnieks uz satikšanos ar Magoni ieradies ar rozēm un saldumiem. Abi tikšanās laikā arī atklāti flirtē viens ar otru.

"Bija ļoti jauki saņemt no dzejnieka dāvaniņu. Padomājis gan par mani, gan par bērniem," par saņemtajām veltēm saka Magone.

Dzejnieks ierosina arī doties kopīgā atpūtā galvaspilsētā, ja jau abi mērojuši tik garu ceļu, un Magone atklāj, ka viņai tā ir jauna pieredze - ļauties un sekot vīrieša ierosinājumam.

Tāpat dzejnieks sievietei stāsta, ka janvārī plāno sākt apmeklēt sporta zāli un viens no iemesliem esot tas, lai viņš varētu "Magoni uz rokām pacelt, panēsāt". Uz Magones jautājumu, kur viņa tikšot nesta, dzejnieks atbild: "Pār septiņiem tiltiem jāpārnes."

Kā zināms, jau iepriekš abu kopīgais darbs pie dzejas krājuma izraisīja greizsirdības jūtas Magones vīram Žanim Šutovam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:18

Jaunākās diskusijas