Stendzenieka komentārs par balstvakcīnu saceļ vētru soctīklos

tautaruna.lv 30.novembris 2021, 9:20
 
Kaspars Krafts/F64
Reklāmas speciālista Ērika Stendzinieka komentārs par kādas mikroblogošanas vietnes Twitter lietotājas ierakstu par balstavkcīnas saņemšanu raisījis īstu diskusiju vētru.

Kāda Twitter lietotāja bija ierakstījusi, ka saņēmusi Covid-19 vakcīnas trešo devu raksturojot, ka pote bijusi diezgan "nikna".

"Es jums teikšu, ka 3.pote ir diezgan nikna. Mani kā vakcīnoptimistu tas tikai iepriecina. Piektdien dabuju trešo Pfizer," rakstīja sieviete.

Uz šo ierakstu reaģējis arī Stendzenieks.

"Iedomājies, kāda būs septiņpadsmitā? Uhh, baby."

Ekrānšāviņš

Jāpiebilst, ka cilvēki Twitter gan uzteica, ka kritizēja Stendzenieka pausto ironiju.

"Es saprotu šo ironiju, bet varbūt ir nācies dzirdēt par ērču encefalīta vakcīnu, kura 2x jāiepotē pirmajā gadā, tad vēl viena pēc gada, tad vēl viena pēc pieciem gadiem utt. Varbūt jāsāk ironizēt arī par encefalīta vakcīnu?"

"Mans brālis strādā mežsaimniecības nozarē. Reāli mežā, nevis ofisā. Un viņam katru gadu ir obligāta pote pret ērču encefalītu. Jau skaits sajucis, cik tādas potes bijušas. Bet vēl joprojām dzīvs un vesels. Tad kāpēc tādas bailes par šo C19 vakcīnu ? Bez ironijas."

"Tas tik nozīmē, ka par vakcīnām un to darbības principiem nesisē nezini. Un 17 nebūs tāda, kā pirmās 3 tā būs pavisam cita, kā arī vīruss nebūs tāds pats, bet attāla mutācijas mutācija."

"Tad jau būs izveidojusies psiholoģiskā atkarība," turpina ironzēt kāds cits Twitter lietotājs par sievietes ierakstu.

Jau ziņots, ka Ministru kabinets š.g. 7. septembrī, lēma, ka arī Latvijā, līdzīgi kā citviet Eiropā un pasaulē tiks sākta trešo vakcīnu devu pret Covid-19 administrēšana.

Atbilstoši medicīnas speciālistu ieteikumiem, "trešo vakcīnas devu" sākotnēji sāka potēt cilvēkiem ar ļoti novājinātu imunitāti, vecāka gada gājuma cilvēkiem un medicīnas darbiniekiem, kas strādā ciešā kontaktā ar Covid-19 pacientiem, bet kopš novembra valdības lēmumi dod iespēju potēties plašākam cilvēku lokam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:17

Jaunākās diskusijas