Pirmdienas vakars Jelgavā bijis saspringts; "Nav aplis bez kāda, kas aizgajis taisni"

tautaruna.lv 30.novembris 2021, 15:45
 
twitter.com
Pirmdienas vakarā daudzi autobraucēji pavadīja laiku atrodoties sastrēgumā, Jelgavā, pirms Lielupes tilta. Daudzas automašīnas nav varējušas uzbraukt uz tilta apledojuma dēļ.

Vairāki sociālo vietņu lietotāji pirmdienas rītā dalījās ar informāciju, ka Jelgavā, pirms Lielupes tilta, izveidojies liels satrēgums abos virzienos.

Pēc aprakstiem saprotams, ka tāda situācija izveidojusies apledojuma dēļ - automašīnas netiek uz priekšu, policija ir uz vietas, toties sniega tīrītāji stāvējuši sastrēgumā līdz ar pārējiem.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" cilvēki dalās ar komentāriem par apokaliptiskajiem skatiem Jelgavā.

"Es šodien stāvot sastrēgumā, pavēroju, kādas riepas ir blakus stāvošiem spēkratiem un secinājums tāds, ka daudziem, no ziemas riepām ir palicis tikai nosaukums. Protams, ka tàdi netiek augšā uz apledojoša tilta."

"Izsaku līdzjūtību @celupolicija. Jelgavā apokalipse. Nav aplis bez kāda kas aizgajis taisni, nav kilometrs bez "dupšotājiem"."

"Vēl viena kravas mašīna iestrēgusi uz slidena tilta pāri Lielupei #Jelgava #Latvija. Satiksme centra virzienā notiek pa kreiso joslu."

"Vakar puteņa laikā slidinājos Dobele- Jelgava. Viss jau ok, saprotu, ka ziema kārtējo reiz pārsteigusi nesagatavotus. Bet tās distances, mīļie… nezinu kādas ir jūsu superspējas- bet šoferis aiz manis nekādīgi nebūtu spējīgs nobremzēt saviem spēkiem."

"Pilsētā visi brauca tik lēni, ka uzturēt vienu distanci bija grūti. Ap 20:00 bija smuks ledutiņš zem sniega un neviens nevarēja uzsākt, brauc pa Lielo ielu kā rociņās sadevušies"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas