Bijušais LĀB viceprezidents Roberts Fūrmanis mainījis darba vietu

tautaruna.lv 17.novembris 2021, 16:15
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Bijušais Latvijas ārstu biedrības viceprezidents Roberts Fūrmanis pievienojies Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīcas kolektīvam. "ES ar to lepojos," ierakstā mikroblogošanas vietnē "Twitter" pauž R. Fūrmanis.

"Ar patiesu prieku varu paziņot, ka esmu pievienojies Stradiņa slimīcas kolektīvam. Aiz šīm durvīm ir mana darba vieta Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Neatliekamās medicīnas centrā. Es uzskatu, ka tas ir gods strādāt universitātes slimnīcā. Un es ar to lepojos," ierakstā "Twitterī" raksta R. Fūrmanis.

Līdz šim R. Fūrmanis bija Neatliekamās medicīniskās palīdzības speciālās brigādes ārsts. Iepriekš R. Fūmanis pildīja arī Latvijas Ārstu biedrības viceprezidenta amatu. 2. novembrī, pēc LĀB valdes sēdes, viņs paziņoja, ka pamet šo amatu. "Atsakos no viceprezidenta amata biedrībā, kuras vadība ir zaudējusi saikni ar kolēģiem un praktisko medicīnu, un kura nav ieinteresēta nepieciešamajās pārmaiņās, lai LĀB un ārsti spētu atgūt sabiedrības uzticību," toreiz teica R. Fūrmanis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:53

Jaunākās diskusijas