Mūžībā aizsauktā šovu zvaigznes Gunāra pēdējie vārdi skatītājiem

tautaruna.lv 2.oktobris 2021, 10:01
 
Vladislavs Proškins/F64
"Jums bez manis ir skumji", piektdienas vakarā TV ekrānos šovā "Lauku sēta", braši iesoļojot "Tērvetes Līčos", teica Gunārs Sārtaputns no Balviem. Šis bija viņa pēdējais uznāciens šovos, jo Gunāra dzīve pēkšņi aprāvās pirms nedēļas.

Šo šovu tika filmēja vasarā. Taču pagājušajā nedēļā, pirms šī "Lauku sētas" sērija bija nonākusi pie skatītājiem, Gunāra dzīve negaidīti aprāvās. Par kārumnieku un par vecpuisi dēvētais Gunārs šķīrās no dzīves pēc ilgstošas cīņas ar slimību.

Parasti ziņu virsrakstos viņš nokļuva ar ko skandalozu vai neikdienišķu.

Gunāru Sārtaputnu Latvija iepazina pateicoties dažādiem televīzijas šoviem: „Saimnieks meklē sievu”, „Nākamā pietura mīlestība” u.tml. Arī šovasar filmētajā „Lauku sētā.”

”Lauku sētas” 5. sērijā saimnieki dalībniekiem bija uzdevuši izveidot atpūtas zonu. Gluži negaidīti saimniecībā kā palīgs ieradās iepazīšanās šovu zvaigzne Gunārs Sārtaputns no Balviem.

Dalībnieki par Gunāra ierašanos priecajās un ātri atrada kopīgu valdu šovu veterānu. Iluta mudināja Gunāru aši pārģērbties un ķerties pie darba, bet balvēnietis paziņoja: ”Mani mūžā neviens nekad nav komandējis, vienmēr es pats esmu bijis tikai priekšnieks. Esmu pieradis dzīvot brīvi,” sacīja Gunārs.

Laikā, kad Gunārs viesojās šovā, dalībiekus naktī pārsteidza vētra. Nākamajā rītā pa sētu mētājās nolauzti koki un dalībiekiem bija jāķeras pie vētras nedarbu novākšanas. "Vienīgi žēl, ka no Gunāra nepaspējām atvadīties," teica šova vadītājs Jānis Rāzna. Tik zīmīgi vārdi

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas