Unikāli! 2 gadus vecs bērns lasa un raksta četrās valodās

tautaruna.lv 2.oktobris 2021, 17:27
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Londonā dzīvojošā 2 gadus vecā Isaija Guamfi māk lasīt, rakstīt un skaitīt angļu, spāņu un franču valodā. Ģeniālās meitenes stāstu publicēja izdevums Daily Mirror.
Isaijas māte, 30 gadus vecā Žazele Anderson, teica, ka viņas meita nesen iemācījās skaitīt līdz 40 japāņu valodā tikai 24 stundu laikā.

Tagad viņa ir apguvusi četras valodas dažādās pakāpēs. Pēc viņas teiktā, viņa saprata, ka meita ātri "uzsūc" informāciju, kad viņai bija astoņi mēneši - viņa viegli iegaumēja un pēc tam atstāstīja vēstules. "Sākumā es biju pārsteigta un neticēju, ka mans astoņus mēnešus vecais bērns patiešām zina burtus," viņa sacīja.

Kad Isaijai palika viens gads, vecāki viņai iedeva piezīmju grāmatiņu, kurā viņa rakstīja ciparus. Tā meitenīte apguva matemātikas pamatus: viņa iemācījās saskaitīt un atņemt. Viņa arī sāka palīdzēt vienaudžiem bērnudārzā mācīties burtus un ciparus.

Sākumā citi vecāki neticēja meitenes spējām, bet pēc tam Andersone vietnē Instagram izveidoja blogu, kur viņa demonstrē mācību procesu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas