Vīrietis, kas pusgadu atteicās no ēdiena, pastāsta, kas ar viņu noticis

tautaruna.lv 2.oktobris 2021, 16:39
 
Ekrānšāviņš no VKontakte
Maskavas iedzīvotājs Konstantīns Bahurins, kurš pusotru gadu atteicās no ēdiena un dzēra tikai tēju un ūdeni, intervijā portālam Lenta.ru aprakstīja savu pieredzi.

Krievs paskaidroja, ka garīgo meklējumu laikā septiņus gadus ierobežoja savu uzturu: vispirms atteicās no gaļas, tad vispār no visiem dzīvnieku izcelsmes produktiem un vēlāk pārgāja uz augļiem. Pēdējo pusotru gadu viņš centās atteikties no pārtikas - dzēra tikai ūdeni un zaļo tēju.

"Ilgi dzerot zaļo tēju, es sāku pamanīt izmaiņas sevī. Bija viegluma sajūta. It kā mani nestu straume - es neredzēju krastus. Es dzirdēju mūziku savādāk. Sāku sajust savus muskuļus, iekšējos orgānus. Garīgi ceļoju pa Indiju, Ķīnu, biju Himalajos, Japānā. Es pārstāju skatīties spogulī. Man šķita, ka piere kļūst platāka, pazuda sejas asimetrija, izliekumi kājās," pieredzē dalās Konstantīns.

Bahurins arī sacīja, ka uztura izmaiņu dēļ viņa dzīve ļoti mainījās: dažreiz viņš četras dienas neguļ, bet nejūtas noguris: sporto, nodarbojas ar jogu, brauc ar velosipēdu. Zaļā tēja, pēc viņa teiktā, ir kļuvusi par "labu ceļvedi garīgajā jomā un interesantu pavadoni pārvērtību laikā".

Vīrietis arī atklāja, ka viņš reizēm pārkāpa savu režīmu un tomēr kaut ko apēda. Viņš paskaidroja, ka viņu vilina konkrētu ēdienu smaržas, piemēram, vistas.

Bahurins piebilda, ka viņš nezināja par tējas bīstamību: tā, pēc viņa teiktā, izskalo kalciju un dehidrē. Tas vēlāk ietekmēja viņa veselības stāvokli.

Neskatoties uz to, Konstatntīns šo pieredzi vērtē pozitīvi: viņš apgalvo, ka spējis pieņemt sevi un piedzīvot garīgas pārvērtības vienkāršā Maskavas dzīvoklī, neceļojot uz Tibetu un citām "garīgā spēka vietām".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:29

Jaunākās diskusijas