"Kāds labsirdīgs vīrietis"; dziedātāja rīcība koncertā aizkustina fanus

tautaruna.lv 4.septembris 2021, 20:22
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Lielbritānijas dziedātājs un dziesmu autors Olijs Murs pārtauca savu uzstāšanos brīdi, kad pamanīja, ka kādai no koncerta apmeklētājām ir palicis slikti, vēsta "Daily Mail".

Koncerta laikā 14 gadus vecai meitenei pēkšņi sākās epilepsijas lēkme. Pamanot, ka līdzjutējai ir kļuvis slikti, Olijs izlēma pārtraukt savu uztāšanos, lai nodrošinātu, ka meitenei tiek sniegta pirmā palīdzība.

"Olijs pabeidza dziedāt dziesmu un tad uzrunāja mediķus, prasot vai viņai viss ir kārtībā un vai viņš var turpināt uzstāties," saņemot no mediķa apstiprinājuma žestu, Olijs turpināja dziedāt, sacīja meitenes mamma.

Meitenes mamma skaidro, ka Olijs sniedza neizsakāmi lielu atbalstu viņas meitai. Dziedātājs esot pienācis abām klāt un prasījis vai viss ir kārtībā un iedrošinājis meiteni neraudāt.

"Viņš nokāpa no skatuves un jautāja, vai viņai viss ir kārtība, teica, lai viņa neraud, jautāja, vai viņa jauki pavadīja laiku, un pateicās, ka viņa ieradās uz koncertu," jauko situāciju atceras mamma.

Lai palīdzētu meitenei justies labāk, dziedātājs ir turējis viņas roku un mierinājis, sakot, ka viss būs kārtībā, tik ilgi līdz viņa saņēma palīdzību.

"Viņš principā pārtrauca uzstāšanos, lai pārliecinātos, ka ar viņu viss ir kārtībā, un tas ļoti daudz nozīmēja un parādīja, ka viņš ir labsirdīgs.”

Mamma dziedātājam pateicās mikroblogošanas vietnē "Twitter" sakot, ka viņš ar savām rūpēm padarīja biedējošo pieredzi daudz patīkamāku.

Olivers Stenlijs Murss ir angļu dziedātājs, dziesmu autors, dejotājs, televīzijas raidījumu vadītājs. Pirmo popularitāti viņš guva ar dalību Lielbritānijas "X faktorā", 2009. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas