Kossovičs Gobzemu un Šleseru nodēvē par “divgalvaino frankenšteinu". Ko par to domā Gobzems?

tautaruna.lv 4.septembris 2021, 19:48
 
Foto kolāža/F64
Partijas "Progresīvie" kongresā Rīgas domes "Par" un "Progresīvo" (PP) frakcijas priekšsēdētājs Mārtiņš Kossovičs Aldim Gobzemam un Aināram Šleseram veltīja skarbus vārdus, nosaucot viņus par “divgalvaino frankenšteinu”, kas šķels Latvijas sabiedrību.

M. Kossovičs kongresā atzina, ka patlaban esošā politiskā vara radījusi pretstatu spoguļattēlā, "divgalvainu populisma frankenšteinu" - kur viena galva ir Saeimas deputāts Aldis Gobzems, bet otra uzņēmējs Ainārs Šlesers.

Aldis Gobzems uz šo Kossoviča salīdzinājumu mikroblogošanas vietnē "Twitter" atbildēja ar ierakstu, ka M. Kossovičam visi citi vainīgi, "jo pašam vērtību sistēma sagriezusies ar kājām gaisā".

"Visi citi vainīgi, vēlētājs ir auns, spriežot pēc vienīgā un gudrā Kossoviča teiktā, kurš labāk liek stabiņus ar Staķi koalīcijā ar Vienotības naudu. Vēlētājam ir tikai viena pareizā izvēle, un tā ir Par/Progresīvajiem spartakiešiem. Ačgārno cilvēku ačgārnās domas. Tā domā tādi, kuriem visa vērtību sistēma ir sagriezusies kājām gaisā. Tiem, kuriem ģimene vairs nav ģimene un kam valsts vairs nav valsts, tiem arī fakts, ka vēlētāji paši var izvēlēties, par ko balsot, nav pašsaprotama aksioma, bet tikai teorija, kuru var apšaubīt pēc tā, kāda ir politiskā konjunktūra konkretajā brīdī," pauž A. Gobzems.

Ainārs Šlesers pagaidām M. Kossoviča metaforu nav komentējis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas