Unikāli! Kā vīrietim izdevās notievēt par 86 kilogramiem?

tautaruna.lv 4.septembris 2021, 13:26
 
Ekrānšāviņš no Instagram
48 gadus vecais Marks Hendersons no Lielbritānijas kļuva par vegānu, zaudēja 89 kilogramus un uzlaboja savu veselību, ziņo Plant based news.
Kā stāsta četru bērnu tēvs Hendersons, viņš lielāko dzīves daļu sadzīvoja ar liekajiem kilogramiem, un viņa maksimālais svars sasniedza 216 kilogramus.

Taču vīrietis piedzīvoja sirdslēkmi, pēc kuras sāka ievērot augu valsts produktu diētu. "Ārsti nebija pārliecināti, ka es izdzīvošu. Viņi teica, ka mans organisms, visticamāk, netiks galā ar vēl vienu uzbrukumu, jo tas ir uz robežas, " sacīja brits.

Vīrietis cieta arī no daudzām hroniskām slimībām: viņam bija aritmija, vēnu mazspēja, miega apnoja, stipras sāpes locītavās, psoriāze, kas aptvēra 60 procentus ādas, un pirmsdiabēta stāvoklis. Tieši bailes par veselību pamudināja britu mainīt ēšanas paradumus.

Divu vegānismā aizvadītu gadu laikā viņš zaudēja 89 kilogramus un, kā pats apgalvo, atbrīvojās no slimībām. "Man vairs nav nepieciešami medikamenti un regulāras kardiologa un citu ārstu vizītes," sacīja Hendersons. Viņš piebilda, ka papildus ieguvumiem veselībai augu uzturs palīdz glābt dzīvniekus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:21

Jaunākās diskusijas