Maksims Galkins pastāsta par dīvainu Nikolaja Baskova uzvedību

tautaruna.lv 4.septembris 2021, 12:00
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas humorists un TV raidījumu vadītājs Maksims Galkins atcerējās stāstu par to, kā dziedātājs Nikolajs Baskovs Krievijas šovbiznesa zvaigznes savulaik apsmidzināja ar vielu no ugunsdzēšamā aparāta, raksta "Sobesednik".

Galkins sacīja, ka incidents notika dziedātāja Aleksandra Buinova sievas Aļonas dzimšanas dienas svinību laikā. Ap pusnakti viesiem pievienojās Baskovs, kas tobrīd jau bija alkohola reibuma stāvoklī.

“Viņš bija ļoti smieklīgs - tad viņš neievēroja nekādu diētu un ļāva sev iedzert. Koļja uzskatīja, ka viņam kaut kā jāiekļaujas bariņā. Un viņš sāka dziedāt. Nu, kā dziedāt - telefonā lejupielādēja no interneta fonogrammas un kustināja muti," atceras Galkins.

Komiķis teica, ka visi ballītē klātesošie bija uzjautrināti par Baskova uzvedību. Tomēr viņš nolēma vēl "nedaudz uzjautrināt atmosfēru" ar īpašu "specefektu": šim nolūkam viņš paņēma ugunsdzēšamo aparātu. Daži viesi saprata, ka drīz "notiks katastrofa" - dziedātāja Alla Pugačova jau iepriekš bija atstājusi telpas, un komponists Igors Krutojs neveiksmīgi mēģināja apturēt Baskovu.

“Vēlāk mēs uzzinājām, ka Koļja pirmo reizi rīkojās ar ugunsdzēšamo aparātu, nezinot, kā tas darbojas. Un šis ugunsdzēšamais aparāts bija ķīmisks. Koļja to atvēra! Šajos svētkos nomira viss: ēdiens, garastāvoklis, drēbes," ar smaidu atcerējās Galkins.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas