Aktrise Kamerona Diaza saņem īpašu apsveikumu dzimšanas dienā

tautaruna.lv 4.septembris 2021, 22:00
 
AFP/Scanpix
Holivudas zvaigzne, bijusī aktrise Kamerona Diaza pavisam nesen nosvinēja savu 49 dzimšanas dienu. Viņas vīrs, mūziķis Bendžijs Madens sociālajos medijos dalījās ar pavisam aizkustinošu apsveikumu, vēsta "People".

Bendžijs savu apsveikumu sievai bija publicējis "Instagram".

"Daudz laimes dzimšanas dienā manai sievai, tu esi skaista visos veidos, mums ir tik ļoti paveicies ar tevi," šādi vārdi apsveikumā tika veltīti Holivudas zvaigznei.

42 gadus vecais mūziķis bija publicējis apsveikumu, kurā veltīja ļoti skaistus un cildinošus vārdus sievai.

"...tas ko tu dari, tas kāda tu esi dienu dienas pret tiem, kurus tu mīli, tu esi uzticīga un lojāla, ir grūti to visu ievietot IG rakstā, bet es mīlu šo iemeslu, lai pateiktu skaļi, ka es tevi mīlu," sirsnīgs bija aktrises vīrs.

Bendžijs jau iepriekš sociālajos medijos ir dalījies ar aizkustinošām rindām, kas ir veltītas Kameronai. Mātes dienā Bendžijs sievai veltīja sirsnīgu apsveikumu.

"Mana reliģija ir ģimene un māte ir DIEVS. Tu rūpējies par mums un audzini mūs. Viss, kas tev ir apkārt aug un plaukst tavā gaismā... Mēs tevi mūžīgi mīlēsim, māmiņ, paldies par visu, ko dari..."

Kemerone Mišela Diasa ir bijusī amerikāņu aktrise un modele. 16 gadu vecumā viņa uzsāka modeles karjeru. Kamerona ir strādājusi vairākās modeļu aģentūrās, taču jau pēc dažiem gadiem pārkvalificējusies uz aktrises karjeru. Aktrises karjeru uzsāka ar lomām filmās "Maska", "Mana labākā drauga kāzas", "Šis un tas par Mēriju". 2014. gadā viņa pēdējoreiz piedalījās filmas ("Enija") uzņemšanā. Kamerona ir paziņojusi par aktrises karjeras beigām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:44

Jaunākās diskusijas