Roberto Meloni dalās ar jaunumiem: Tas ir kā jauns sākums

tautaruna.lv 4.septembris 2021, 18:40
 
Oksana Džadana/F64
Itāļu izcelsmes pavārraidījumu vadītājs un dziedātājs Roberto Meloni sociālajā vietnē Instagram dalījies ar jaunumiem savā dzīvē.

Roberto saviem sekotājiem atklāj, ka viņam šogad septembris iesācies ar jaunu mājvietu.

"Mans pirmais septembris ir nedaudz citādāk, dzerot cappuccino un ēdot cornetto al cioccolato uz palodzes. Es pārvācos, un, kā mēs visi zinām, tas ir parasti kā jauns dzīves posms, jauns sākums. Esmu gatavs jaunajam startam," optimistisks ir Meloni.

Publiskotais attēls pie ieraksta sajūsminājis Roberto sekotājus.

"Robčik, šitā bilde raisa tikai vienu emociju - Kad pabeigsiet mācības skolā, arī jūs varēsiet sēdēt halātā, dzert kafiju un ēst kruasānus... Iedvesmojoši!" - raksta kulinārijas blogeris Pipars jeb īstajā vārdā Rojs Puķe.

"Labrīt....bon apetito....sveiciens Septembrī un, lai jaunajā dzīves posmā viss ir brīnumiem pilns un pārsteidzošs...." - komentārā raksta sekotāja.

Roberto Agostino Meloni ir itāļu dziedātājs un pasākumu un televīzijas raidījumu vadītājs, kurš dzīvo un darbojas Latvijā. Divas reizes piedalījies Eirovīzijas dziesmu konkursā - 2007. gadā kā grupas "Bonaparti.lv" dalībnieks un 2008. gadā kā grupas "Pirates of the Sea" dalībnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:59

Jaunākās diskusijas