"To vajag aizmirst"; Dzelzītis par murgu savā dzīvē

tautaruna.lv 7.septembris 2021, 11:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Aktieris Lauris Dzelzītis TV šovā "Randiņš ar Dzelzīti" daļai cilvēku atstāja negatīvu iespaidu. Anastasijas Kuzminovas materialā "Tas izvērtās sāpīgā murgā" izdevumā "Privātā Dzīve" Lauris atklāj, ka beidzamais dzīves posms viņam izvērties ļoti sarežģīts, un tā atskaņas jūtamas joprojām.

Tostarp, Dzlezītis tika kritizēts par manieru trūkumu šovā, piemēram, kad vienai no dalībniecēm atteicās palīdzēt nest koferi.

Pats Lauris saka - tie, kas pazīst šovu kultūru, saprot, kā tādi raidījumi tiek veidoti un kas ir montāža. Savukārt savu atturību aktieris skaidro ar to, ka nelaiž cilvēkus viegli sev klāt.

Kā saka Lauris, viņam dzīvē bijis smags posms - intensīvs darbs teātrī, kur viņš spēlēja ar lielām sāpēm mugurā, nācās atcelt muguras operāciju. Pēc tam bija šova filmēšana, izlaidumu vadīšana, un Dzelzītis gulēja pa pāris stundām diennaktī. Un pie tā visa vēl smags privātās dzīves fons, par kuru Lauris nevēlas runāt.

Taču runā, ka pirms kāda laika Laurim bija izveidojušās nopietnas attiecības, un to sairšana viņu esot spēcīgi ietekmējusi. Dzelzītis plašāk nekomentē, vien apstirpina, ka tā ir taisnība, bet nu jau pāris mēnešus viņa esot laimīga jaunās attiecībās.

"Bija mērķis, un es visu darīju tā vārdā. Vairāk gan neko paskaidrot nevēlos, bet pateikšu, ka vasaras izskaņa, kas bija cerēts kā skaists un harmonisks posms, man izvērtās ļoti sāpīgā murgā, ko vajag aizmirst, un tam nav sakara ar šovu," pauda Dzelzītis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas