Gaisā apmeta kūleni; uz Jūrmalas apvedceļa notikusi traģiska avārija

tautaruna.lv 7.septembris 2021, 13:09
 
Aigars Eglīte/F64
Šosejas Rīga-Ventspils 27. kilometrā 6. septembra rītā frontālā triecienā dzīvību zaudēja kāds cienījama vecuma vīrietis. Sākotnējā informācija liecina, ka tieši seniora vadītā ”Toyota” automašīna iebrauca pretējā virziena joslā, vēsta TV3 raidījums ”Degpunktā”.
Kravas mikroautobusa ”Volkswagen Krafter” un automašīnas ”Toyota Corolla” sadursme uz Jūrmalas apvedceļa pilnībā apstādināja satiksmi.

Trieciens bija tik liels, ka Rīgas virzienā braucošais mikroautobuss gaisā apmeta kūleni un ielidoja grāvī, savukārt vieglais auto, kas virzījās uz Tukumu, apstājās šķērsām ceļa vidū. Abi mikroautobusā sēdošie paši izrāpās no spēkrata, savukārt ”Toyota” vadītājs bija smagi iespiests, tomēr vēl elpoja. Aculiecinieki nekavējoties sauca glābējus un mediķus.

”Uzreiz uz negadījuma vietu devās četras mediķu brigādes, tostarp arī ārstu speciālistu. Uz vietas mediķi konstatēja, ka diemžēl līdz mediķu ierašanās brīdim bojā gājis ir viens cilvēks, viņa traumas nebija savienojamas ar dzīvību, savukārt divi citi cilvēki bija guvuši vairāku ķermeņa daļu nopietnus ievainojumus jeb politraumu, un viņi abi vidēji smagā stāvoklī tika nogādāti slimnīcā,” skaidro NMPD.

Policisti norāda, ka busiņa šoferis jau paspējis sniegt pirmās liecības un pat uz vietas ticis pārbaudīts ar alkometru: ”Cik mums šobrīd ir zināms, ka mikroautobusa vadītājs nav lietojis alkoholu.”

Šobrīd pastāv aizdomas, ka tieši 59 gadus vecais ”Toyota” vadītājs iebraucis pretējā joslā. Tas secināms gan no aculiecinieku liecībām, gan pēdām uz asfalta un grāvī. Neoficiāli zināms, ka vieglā automobiļa vadītājs ļoti strauji iebraucis pretējā joslā un notikušais nav saistāms ar vēlmi pārgalvīgi apdzīt. Var pieļaut, ka šoferis iesnaudies vai varbūt viņam pie stūres kļuvis slikti. Arī alkohola reibums nav izslēgts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas