"Mani tas pazemo"; Magone un Žanis sarīko pamatīgu scēnu

tautaruna.lv 7.septembris 2021, 16:14
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Magones un Žaņa Šutovu ģimenē uzvirmojusi kārtējā scēna, kas izgaismo problēmas pāra laulībā, vērojams kanāla STV pirmā! šovā "Slavenības. Bez filtra".

Nav noslēpums, ka attiecībās starp šovu zvaigzni un dzejnieci Magoni Šutovieni un viņas vīru Žani Šutovu ir iestājies atsaluma periods. Jau iepriekš Magone nav slēpusi problēmas laulībā.

Abu telefonsarunā, kas turklāt notikusi realitātes šova "Ģimene burkā" dalībnkieku Bindru-Blumenauu ģimenes klātbūtnē, laulātie viens otram velta pārmetumus. Magone vairākkārt piemin arī šķiršanos.

Žanis telefonsarunā Magonei pārmet, ka ar viņu neviens nerēķinās, ka Magone mājās neko nedarot un sievai esot daudz brīvā laika. Savukārt Magone pauž, ka tas ir netaisni, jo viņai jādara visi mājas darbi un, ja vīram kaut kas nepatīkot, lai brauc mājās un palīdzot.

Magone neslēpj, ka pēdējā laikā visas telefonsarunas ar vīru esot skaļos toņos un ar apvainojumiem. Žanis viņai visu laiku pārmetot par bērnu audzināšanu un pat personiski apvainojot viņu.

“Mani tas pazemo - sievietei klausīties lekcijas par neko, nevietā - nav tas, ko es gribētu dienas vidū dzirdēt,” par Žaņa uzvedību saka Magone.

Magone atklāj, ka, kamēr Žanis televīzijas ekrānos cenšoties sevi parādīt labākā gaismā, ikdienā viņai blakus esot "cits Žanis", kuru zinot tikai viņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:26

Jaunākās diskusijas