Kurām horoskopa zīmēm nevajadzētu lietot alkoholu?

tautaruna.lv 7.septembris 2021, 7:00
 
Ilze Zvēra/F64
Cilvēka zodiaka zīme var pastāstīt par daudziem personības aspektiem, tostarp, par to, kuru horoskopa zīmju pārstāvjiem nevajadzētu lietot grādīgos dzērienus, raksta "rsute.ru".

Skaidrā prātā vai piedzēries Ūdensvīrs uzvedas vienādi, jo viņam vienmēr ir daudz interesantu un neparastu ideju. Viņš ir gatavs sastādīt kompāniju ikvienam, kurš viņu aicina iedzert.

Pārmērīgi lietojot alkoholiskos dzērienus, Ūdensvīrs var zaudēt to, ko vēlāk nožēlos.

Strēlnieks tiek uzskatīts par trokšņaināko dzērāju. Viņš pat bez iemesla var iedzert alkoholu, un tad sākt visiem izteikt savas domas. Strēlnieks var dziedāt dziesmas, dejot, teikt garus tostus, zvērēt mūžīgu mīlestību un uzreiz apvainot. Viņi var daudz dzert un vēl piedzirdīt citus.

Zivis nemaz neprot iedzert, jo maza glāze tās aizpūš fantāziju pasaulē. Piedzērušās tās izdara daudzas muļķīgas lietas, kas var būt dzīvībai bīstamas. Viņām ir grūti pārtraukt dzert, tāpēc Zivis turpinās to darīt, līdz nokritīs.

Vērsim patīk labi iedzert un paēst. Viņi piedzeras ļoti ātri, viņiem patīk "dzeršanas process". Vērsis var sākt savu vakaru ar glāzi šampanieša un beigt ar glāzi degvīna. Viņam ir svarīgi savlaicīgi apstāties, pretējā gadījumā nākamajā rītā būs bēdīgas sekas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas