Pensionēts skolotājs par naidīgu komentāru Kašeram ticis tiesāts

tautaruna.lv 7.septembris 2021, 17:21
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Vienā no raidījuma „Slavenības. Bez Filtra” sērijām multimākslinieks Kašers, īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins ieskatījās komentāru sadaļā pie rakstiem, kur pieminēts viņš vai viņa ģimene.

Kašers atzīst, ka gadu laikā norūdījies un komentārus ignorē. Bet laikā, kad tikko iznācis no „Okartes” šova, sev veltītos komentārus pārlasījis un ļoti pārdzīvojis par negācijām, kas tur bija. Viņam pat bijusi depresijā dēļ naidīgajiem komentāriem.

Kā atklāj Kašers, tagad komentētājus galvenokārt interesē viens - viss kas saistīts ar seksu starp viņu un Kašera laulāto draugu. Mākslinieks atklāj, ka šobrīd komentārus praktiski nelasa, vienlaikus uzsverot, ka ikvienam par saviem vārdiem ir jāatbild. Tā nesen uz tiesas namu nācās soļot kādām pensionētam skolotājam, kas pie Kašera un viņa vīra bildēm bija uzrakstījis aicinājumu viņus nošaut. Tiesa pensionāram piesprieda nosacītu sodu.

Kašers piebilst, ka pensionāram bijis ļoti kauns no saviem tuviniekiem, kad noskaidrots rakstītājs.

LETĀ atrodams, ka Zemgales rajona tiesa Aizkrauklē toreiz piespriedusi nosacītu cietumsodu par naidīgu komentāru pret homoseksuālu vīrieti. Spriedums liecina, ka apsūdzētais sociālajā medijā ievietotajā publikācijā par kāda homoseksuāla vīrieša plāniem ar mīļoto vīrieti veidot ģimeni komentāru sadaļā ievietoja tekstu: "divi diršmīļi - atšaut!". Pie komentāra arī pievienota emocijikona "ierocis".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas