10 gadus pēc Kārļa Skrastiņa nāves viņa ģimene nesarunājas

tautaruna.lv 7.septembris 2021, 14:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
7.septembrī aprit 10 gadi kopš aviokatastrofā gāja bojā hokejists Kārlis Skrastiņš. Kā vēstīts Gitas Vīksnes, Zanes Piļkas-Karaļevičas, Evijas Kalnbērzas, Martas Kalniņas materiālā "Desmit gadi bez Kārļa Skrastiņa" izdevumā "Privātā Dzīve", šī nelaime sašķēla hokejista ģimeni.

Kā saka Kārļa brālis Atis (abiem bijušas ļoti tuvas attiecības), pēc desmit gadiem viņš beidzot visu to ir palaidis prom un vairāk par to nerunā.

Viņš gan atklāti atzīst - diemžēl ar Kārļa atraitni Zani Ata ģimenei tā arī nav izdevies nodibināt ģimeniskas attiecības.

"Mums nav absolūti nekādu kontaktu," pauž Atis.

Viņu attiecības pilnībā pārtūkušas pēc tam, kad Atis mammas vārdā sācis interesēties par piederīgajiem pienākošos komepnsāciju. Dzīves laikā Kārlis ik mēnesi finasiāli atbalstīja mammu, bet pēc viņa nāves Zane izbeigusi šos pārskaitījumus, intervijās sakot, ka nespēj uzņemties atbildību par vīramāti.

Arī ar mazmeitām Kārļa mamma neesot tikusies un mūža nogalē (viņa nomira pirms četriem gadiem) esot tās redzējusi tikai fotogrāfijās, kuras bija atvedusi Zanes radiniece.

Jāpiebilst, ka pirms vairākiem gadiem Zane lika nojaust, ka saspīlējums ģimenē radies vīra brāļa ietekmē, bet viņas attiecības ar vīramāti neesot bijušas sliktas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:46

Jaunākās diskusijas