Mirusi zināma Latvijas mūzikas producente

tautaruna.lv 7.septembris 2021, 10:28
 
Ekrānšāviņš no Facebook
Pēc smagas slimības 22.augustā mūžībā devās savulaik populārā mūziķu producente Elvīra Erlecka, vēstīts Anastasijas Kuzminovas materiālā "Viņa cīnījās līdz pēdējam" izdevumā "Privātā Dzīve".

Ziemā tika vākti ziedojumi, lai Elvīra, kurai 2019. gadā tika diagnosticēta kancerosarkoma, varētu doties uz Izraēlu.

"Izraēlā ārsti vinai nevarēja palīdzēt. Tur mammai sākās lielas sāpes, un, atgriežoties Latvijā, tās tikai pieauga. Taču viņa cerēja, ka Latvijā viņu operēs. Ārsti tam nepiekrita, sakot, ka viņa vienkārši paliktu uz operāciju galda," saka Elvīras meita Kristīna.

Viņa saka, ka mamma cīnījās līdz pēdējam, meklēja visādas ārstēšanās iespējas. Maija beigās viņa atkal devās un slimnīcu un sacīja, ka meklē iespēju ārstēties Vācijā. Vieta klīnikā tika aizrunāta, sameklēta viesnīca, nopirktas aviobiļetes, bet kā saka Kristīna, bija skaidrs, ka mammu uz Vāciju nevarētu aizvest, jo spēka viņai vairs nebija.

Sāpes bija tik lielas, ka Elvīrai deva morfiju, viņa maz ēda, nekustējās, tomēr, kā atceras Kristīna, līdz pēdējam cerēja, ka izdosies tikt pie vācu mediķiem.

Kā vēstījām janvārī, Erlecka atradās Telavivas klīnikā, kur viņai tika veikta izmeklēšana smagas onkoloģiskas saslimšanas ārstēšanai. Elvīrai bija nepieciešama sabiedrības palīdzība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:14

Jaunākās diskusijas